HRVATSKA MODA

Link by Ogi nas novom kolekcijom poziva da hrabrije zakoračimo u novo normalno

Ogi Antunac pripremila je novu kolekciju kojom se odmaknula od kućne odjeće

Nakon kolekcija udobnih trenirki i druge kućne odjeće koje su činile okosnicu njenih prošlogodišnjih kolekcija, Ogi Antunac ovu godinu otvara kolekcijom kojom nas poziva da ostavimo trenirke iza sebe i hrabrije zakoračimo u novo normalno.

“Htjela sam još jednom pokazati svoje vizije modnog svijeta oko nas u ovim malo kompliciranim vremenima u kojima se nalazimo. Nakon zadnje capsule kolekcije, kojom smo pokrenuli naš webshop, shvatila sam kako je došlo vrijeme da u svoju svakodnevicu unesemo dašak Link elegancije koja će vjerujem pristajati svima i koja će nas natjerati da se pomaknemo s mjesta i krenemo hrabro u novo normalno ispred nas. Kao i svaka kolekcija do sad i ova je napravljena za žene od žene u jednom modernom, jedinstvenom i opuštenom tonu”, izjavila je modna dizajnerica Ogi Antunac u priopćenju za medije.

Nova kolekcija donosi desetak modela, kampanju je snimila fotografkinja Sanja Jagatić, a u ulozi modela našla se Ingrid Sitaš iz agencije Talia Model. Komadi u kolekciji nose specifičnu Link estetiku, a dizajnerica je mislila i na održivost koristeći reciklirane materijale za lakirane balonere u kolekciji.

“Ideja je bila polako ali sigurno približiti se održivom načinu poslovanja kroz naše materijale i naravno kroz naš dizajn. Volim vjerovati kako je upravo naš dizajn nešto s čime smo započeli cijelu ovu ideju jer od samih početaka kreiramo nešto što se ne mijenja kroz sezone već je nosivo iz godine u godinu. Upravo tom idejom vodila sam se i kada sam stvarala ovu kolekciju”, objasnila je Ogi. Balonere, majice s printom, upečatljive košulje i hlače iz nove kolekcije možete već danas pronaći ovdje, gdje osim ove možete pronaći i druge capsule kolekcije kojih će, kako sama dizajnerica najavljuje, uskoro biti i još.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube