MODA

Link by Ogi i Alduk otvaraju pop up store u Opatiji. Imamo detalje

Dizajnerski pop up store na opatijskoj plaži

Vrijeme je za još jednu porciju shoppinga, ali ovaj put u Opatiji. Krasan ambijent opatijskog Lido Beach resorta postat će Design pop up store ovog petka 24. srpnja pa sve do nedjelje 25. srpnja. Ondje će se nakratko udomaćiti dizajnerska imena; Link by Ogi i Alduk.

“Ideja zajedničkog pop up eventa je nusprodukt naših privatnih druženja i razmjena ideja te želje za nečim novim. Moda se stalno mijenja, načini poslovanja isto, a vjerujem da ovim projektom se još više približavamo našoj publici, a i onoj koja bi to mogla postati kao što su mnogobrojni turisti”, objasnio je Ivan.

Link by Ogi i Alduk oboje su nedavno predstavili svoje totalno nosive kolekcije time samo započeli ljeto. “Obje aktualne kolekcije, ready-to-wear i cruise, smo snimali uz more te na taj način im dali dozu bezbrižnosti i onog iskonskog uživanja u ljetu, stoga je red da se upravo s tim kolekcijama spustimo ovaj vikend na obalu. Pop up store je jedan novi format eventa i kontakta s našim klijentima kojemu se iznimno veselim stoga ćemo im ponuditi široku paletu proizvoda na atraktivnoj lokaciji u srcu Opatije. Naći će se tu svi hit artikli iz naših kolekcija pa i neizostavne torbe iz zadnje kolekcije koje smo već dva puta u potpunosti rasprodali, a sada su ekskluzivno spremne za opatijski pop up store”, izjavio je Ivan Alduk.

Ogi Antunac upravo je novu kolekciju posvetila svojoj velikoj ljubavi, tako da nije puno razmišljala o ideji pop up storea u Opatiji. “Nova yachting kolekcija napravljena je za tople morske dane, a sastoji se od ključnih modnih, a istovremeno praktičnih, ugodnih komada. Kaftana, haljina, širokih hlača i košulja. Sve ono što Vam je potrebno za nepregledna prostranstva plavetnila i uživanja. Upravo zato sam sretna da imamo priliku predstaviti uživo kolekciju na lokaciji koja je već sama za sebe idealna kulisa svim našim komadima”, rekla je dizajnerica Ogi Antunac.

“Drago mi je da ćemo malo napraviti “predah” od užurbanog zagrebačkog života gdje u isto vrijeme snimamo veliki lookbook za iduću godinu a i pripremamo se za skorašnji sajam u New Yorku. Veselim se druženju sa svim našim gostima i kupcima kojima se na ovaj način želimo i zahvaliti na podršci koju su nam pružili zadnjih godinu dana”, dodala je Ogi.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba