HRVATSKA MODA

Link by Ogi Antunac napokon možemo kupovati online. Dizajnerica nam je rekla više o tome

Dizajnerica je otvorila online trgovinu za svoj brend Link

“Već duže vremena razmišljam o webshopu i bio mi je na listi prioriteta dugo vrijeme. Kad je došlo do karantene vrlo brzo sam to realizirala od ljutnje na sebe što sam odugovlačila s time”, kaže nam dizajnerica Ogi Antunac o novoj online trgovini u kojoj napokon možemo kupovati njezine komade.

“U webshopu ćemo stvarati nove stvari svaki tjedan i to me beskrajno veseli. Jako volim kada se stalno nešto novo događja i na taj način nikada ne zatvaram kreativni krug. Klijenti vole nove stvari i u današnje vrijeme je jako važno na taj način pristupati kupcu”, dodaje.

To nam odmah daje naslutiti da će nas u online trgovini dočekati puno manjih, specijalnih kolekcija. “Takva je bila početna ideja da radimo male capsule kolekcije koje ćemo nuditi samo na webshopu”, kaže Ogi. “U zadnje vrijeme se igramo printom, bojom i sportskim elementima tako da to svakako možete očekivati.”

Interesom je za sada, kaže, zadovoljna, a prednost je u tome, dodaje, što Link by Ogi Antunac modeli svima dobro stoje pa se ljudi lako odlučuju na online kupovinu. “Mislim da smo svi sve više svjesni da je to budućnost”, zaključuje. Novu online trgovinu razgledajte ovdje, a u galeriji pogledajte aktualnu capsule kolekciju Stay@home.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube