Shopping

Last minute Valentinovo uz Sport Vision. Zavoli i daruj sebe

Svatko od nas barem je jednom u životu čuo onu „u zdravom tijelu, zdrav duh“. Pa iako zvuči kao istrošena floskula, Valentinovo je pravo vrijeme da okreneš priču i da se s drugih usmjeriš na sebe. Jer, iako je divno kada nekoga voliš i kada oni koje voliš vole tebe, kako ćeš voljeti druge ako ljubav prema sebi ne staviš na prvo mjesto?

Sport Vision te ovog Valentinova poziva da se zaljubiš u sport. Osim što dobro utječe na fizičko zdravlje i dovodi te u formu, sport pozitivno utječe i na psihološke aspekte života. Pomaže smanjiti stres, depresiju i poboljšava koncentraciju. Osim toga, bavljenje sportom kojeg voliš učinit će te sretnijim i odmornijim – dokazano!

Kao poticaj da se upustiš u vezu sa sportom koja će sigurno biti dugogodišnja, ili da je održiš tako što ćeš je začiniti novim stvarima, Sport Vision pripremio je i posebnu listu na kojoj se nalaze proizvodi sniženi 20%! Prepoznat ćeš ih po oznaci srca pored proizvoda.

Samo online i samo do 14.2. u ponoć, sve za sportske aktivnosti možeš pronaći na jednom mjestu. Sport je najbolja navika koju ćeš ikada steći, zato iskoristi ovo Valentinovo i probudi ljubav prema sebi i zdravim navikama. Vrijeme je! Želimo ti sreću koja će trajati do kraja života!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba