HRVATSKA MODA

Lana Puljić ima nove komade za ljeto. Haljine su kao i uvijek savršene

U novoj kolekciji brend Lokomotiva traga za savršenom haljinom koju možete nositi od jutra do večeri

Uskoro nam stiže dugo očekivano ljeto, a dizajneri su nas počastili svojim novim kolekcijama. Lana Puljić koja stoji iza brenda Lokomotiva u novoj priči spaja minimalizam i maksimalizam, te naglasak stavlja na savršene krojeve koji su posebno vidljivi na odijelima i trapericama. Što se tiče haljina koje kod Lane obožavamo, one su udobne i lepršave, a super je što se mogu nositi od jutra do večeri.

“Produkt moje imaginacije uvijek je odraz mojeg unutarnjeg senzibiliteta u kombinaciji s raznim vanjskim inputima. U ovoj kolekciji puno pažnje posvećeno je odabiru samih materijala koji su me uvelike inspirirali svojom teksturom, bojom, težinom i načinom na koji se kreću i padaju. Većinom su to materijali poput svile, lana, viskoze i pamuka, što ih čini savršenim suputnikom za vruće ljetne dane. Već spomenuta haljina definitivno je kraljica ove kolekcije, a većinom prevladavaju oversized lagani i lepršavi modeli u kojima je ugodno provesti cijeli dan, bez obzira na temperaturu. Osim haljina – besprijekorno krojena odijela ponovo su prisutna, ovog puta u raskošnoj boji slonovače i s elaboriranim detaljima na leđima i rukavima. I dalje radimo traperice po mjeri, koje su u ovoj kolekciji postale malo kraće i još malo razigranije” rekla nam je Lana.

Sara B. Moritz

Igra s volumenom, tekstura materijala i fluidnost su u kontrastu sa strogim i elegantnim odijelima i trapericama koje se izrađuju po mjeri. Paleta boja ide od boje slonovače do lijepih pastelnih tonova, do tzv. bubblegum roze, intenzivne fuksije i naravno nezaobilazne crne. U cijelu priču ubacio se i cvjetni uzorak na kaftanu i prugasti uzorak na haljini. Fotke su snimljene u neposrednoj blizini novog Lokomotiva showrooma, a želja je bila prikazati modele u neutralnom ambijentu i điru koji je dio Lokomotiva svakodnevice. Model je bila sama dizajnerica, šminku je odradila Simona Antonović, kosu salon Glamour, a fotke Sara B. Moritz. Lokomotivu možete pratiti na Instagramu, Facebooku i online trgovini te osobno u showroomu na adresi Bauerova 22 dogovorom na broj 098/918-6629.

Sara B. Moritz
Sara B. Moritz
Sara B. Moritz
Sara B. Moritz
Sara B. Moritz
Sara B. Moritz
Sara B. Moritz

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba