LJEPOTA

Kosa u jarkim bojama novi je celebrity trend. Nose je svi od Kim Kardashian do Katy Perry

Lizzo, Katy Perry i Ruby Rose samo su neke od poznatih dama koje su ljeto odlučile iskoristiti za radikalnu promjenu boje kose

Ljeto je pravo vrijeme za eksperimentiranje kad su u pitanju frizura i boja kosa, zar ne? Ako ne vjerujte, samo pogledajte Instagram profile brojnih poznatih dama, koje ovih dana mahom svoje kose boje u jarke, upečatljive nijanse. Američka pjevačica Lizzo tako se nedavno odlučila za žarko zelenu manikuru, sjenilo, ali i kosu, dok je glumica Katy Perry, koja očekuje rođenje prvog djeteta, priliku odlučila pružiti narančastoj koži, zbog čega je mnoge podsjetila na lik Leeloo iz kultnog filma Peti element.

Australski model i glumica, Ruby Rose, pak, ovih dana ultra kratku kosu u dvije boje, rozoj i plavoj, a vidjeli smo je i u varijanti ljubičaste i zelene, a čak je i Kim Kardashian West svoju prepoznatljivu crnu boju zamijenila crvenom,. Kad cijeloj priči dodamo niz perika u sličnim bojama koje stalno nose mega zvijezde poput Cardi B i Kylie Jenner, jasno je da se radi o trendu koji se ne može ignorirati. U nastavku provjerite neke od hrabrijih izdanja celebrity boja kose.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

View this post on Instagram

My baby angel

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

View this post on Instagram

can you guess my favorite color

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

BUUUURRRRRR

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba