HRVATSKA MODA

KLISAB ima novu kolekciju s hrpom dobrih komada za svaki dan

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić poznatiji pod imenom KLISAB, imaju novu kolekciju za jesen

“Naglašavajući struk remenjem i nabiranjem ili postavljajući akcente na tijelu metalnim piercizima u odjeći, menswear krojevi u FALLFALLFOUR postali su ženstveni i odmjereno sugestivni. Dobro poznati klasični krojevi uzeti za ishodište preinačeni su u novu, skulpturalnu siluetu koja, prepoznatljivo za KLISAB, predlaže dominantan dizajn odjeće zadržavajući funkcionalnost garderobe kao prioritet”, navode dizajneri u priopćenju za medije o svojoj novoj kolekciji naziva FALLFALLFOUR.

I u ovoj kolekciji kao u mnogima do sada kroiste jako puno ptachworka, a ponovili su i tie dye tehniku koju smo vidjeli u njihovoj posljednjoj kolekciji u lipnju. “FALLFALLFOUR odjeća je višesezonska, laka za nošenje i kombiniranje podjednako u aktualnoj i proljetnoj sezoni. Naglasak je na odijelima i balonerima, a uz haljine, suknje, košulje i bomberice, osvježenje u ponudi je nova veličina i nova boja pudera popularne KLISAB kožne torbe s metalnim lancem. Vuneni štofovi, pamučni keperi, popelini i jeans izabrani su najčešće u paleti zagasitih boja”, navode iz brenda u priopćenju za medije.

Fotografije kolekcije snimila je Petra Mrša, za kosu je zaslužan Ante Pažanin za Alfaparf Milano, makeup potpisuje Tena Bašić za Estée Lauder, styling je rad Ane Nikačević, produkcija Nikole Bebana, modeli su Lea T (Relatum Models) i Anja P, a asistentica snimanja je Hana Matić. Vizuali su snimljeni u Zagrebačkom plesnom centru, a cijelu kolekciju možete pogledati u nastavku.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube