INOVACIJA ZA KOSU

Keune predstavio novu liniju Style namijenjenu za stiliziranje i oblikovanje kose

Keune Haircosmetics, jedna od najpoznatijih beauty kompanija na svijetu, nedavno je predstavila novu liniju proizvoda namijenjenu za styling i oblikovanje kose

Predivno okruženje termi Tuhelj poslužilo je kao idealna kulisa za glamurozno predstavljanje, kojem su nazočile brojne osobe iz beauty svijeta, partneri i klijenti, kao i poznate ljepotice poput Ive Šarić, Nine Mije Čikeš i drugih.

Uz večeru u četiri slijeda izmjenjivale su se 4 različite kolekcije, a posljednja prikazana kolekcija bila je Style, glavni i najvažniji razlog organiziranja ove večere.

POTPUNO NOVI PROIZVODI ZA STILIZIRANJE

Najnovija kolekcija usavršena je i formulirana na način da daje odgovor na svaki izazov kada je u pitanju styling kose, a sastoji se od već iskušanih i provjerenih omiljenih proizvoda za styling kose, koji ovog puta dolaze s nešto izmijenjenom formulacijom, u chic minimalističkim pakiranjima i s potpuno novim proizvodima. Kolekcija je podijeljena u tri kategorije: Prep, Shape i Finish te u osam različitih pod linija: Volume, Smooth, Curl, Fix, Texture, Gloss, Heat Protect i Refresh.

Svoje bezvremenske proizvode tako su zadržali unutar linije Style, ali su ga upotpunili novim proizvodima, koji idu u korak s današnjim trendovima u stylingu. U kampanji koja prati cijelu priču prikazano je 8 modela, odnosno 8 kultnih beauty lookova: od visokog i elegantnog visokog repa preko romantičnih valova do ultra zalizane kose.

Keune Style proizvodi dizajnirani su na način da budu zabavni i iznimno jednostavni za korištenje. Nadahnuti apotekarstvom, dolaze u elegantnim pakiranjima svijetlosive boje, zaobljenih su formi s bijelim čepovima i etiketama. Styleov nježan dodir, moderno mat završno oblikovanje i bezvremenska siva boja liniji daju sofisticiran, luksuzan izgled. Style linija sadrži i dva nova mirisa: zavodljivi amber i svježi neutralan. Svi proizvodi za styling imaju UV filter koji štiti kosu od štetnih sunčevih UV zraka.

Sada možete oblikovati svoj vlastiti, individualni stil pomoću ovih sjajnih, suvremenih proizvoda za izgled koji traje cijeli dan i noć, za zaštitu kose od vlage ili pak za završni dodir: više sjaja, volumena ili teksture. Jednostavno raspršite po kosi i spremni ste za sve avanture koje vas čekaju.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube