VIJEST

Karla ima novu online trgovinu. Izgleda dosta dobro, a mi smo smo već pronašle nekoliko party cipela

Simbolično, u Dioklecijanovoj 1, u centralnoj Karla trgovini u Splitu, predstavljena je nova online trgovina Karla.hr

“Izuzetno smo ponosni na naš novi web shop. Uz prekrasan novi dizajn, sada ćete lakše pronalaziti ono što vas zanima, čitav proces kupnje je postao jednostavniji i brži. Još uvijek radimo na unaprijeđenom sustavu filtriranja i pretraživanja proizvoda, a krenut ćemo i s boljim i detaljnijim fotografijama proizvoda. Sve to donosi novi Karla.hr webshop, a mnogo novosti planiramo i u skoroj budućnosti,” rekli su iz Karla tima.

Karla Split

Od sada u njihovoj online trgovini možete pronaći pregledniju i sadržajniju ponudu, koja omogućuje lakše i brže pretraživanje, a moći ćete sastaviti i vlastitu listu želja. U par klikova, iz udobnosti vašeg doma, kupovina je pravi užitak, a dostava do kuće besplatna. Moderan dizajn same web trgovine u potpunosti je responzivan, tj. prilagođen prikazu na pametnim telefonima i tablet računalima.

Karla je već više od dva desetljeća vodeća trgovina obuće i modnih dodataka luksuznih brendova prisutna u svim većim gradovima Hrvatske – Splitu, Zagrebu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku, te kao takva kontinuirano prati trendove i svjetske novitete kako u modi, tako i u odnosu s klijentima.

Pronašle smo najljepše party cipele na novom webshopu Karle, pronađite ih u nastavku:

T. Burch 3.540,00 kuna

Fabio Rusconi 1.590,00 kuna

Pura Lopez 2.190,00 kuna

Tosca Blu 1.350,00 kuna

Blubella 1.390,00 kuna

Chloe 2.490,00 kuna

Loriblu 2.990,00 kuna

Twin set 830,00 kuna

Twin set 2.460,00 kuna

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba