Beauty

Kaley Cuoco potrošila je 350 kuna na make-up za svadbu. Sad znamo što je točno koristila

Iako u javnost još nije izašla informacija o točnom iznosu raskošnog vjenčanja Kaley Cuoco i Karla Cooka, znamo koliko je Cuoco potrošila na svoj vjenčani make-up

Glumica Kaley Cuoco iz ‘Teorije velikog praska’, koja se proteklog tjedna udala za profesionalnog jahača Karla Cooka, angažirala je vizažisticu Jamie Greenberg da joj napravi make-up za svadbu. Kako je Cuoco odabrala izvanrednu haljinu Reem Acrea i veo od čipke, htjela je samo prirodni make-up. “Haljina Reem Acre govori dovoljno sama za sebe pa smo zato htjeli jednostavni make-up”, rekla je Greenberg.

Za pripremu kože, Greenberg je započela sa Skyn Island Hydro Cool gelom za oči koji koriste brojni celebrity kao neizostavan dio beauty rutine prije izlaska na crveni tepih. Za bazu je nanijela Cover FX, a zatim suptilno ružičasto sjenilo za oči. Greenberg je sad otkrila kako je koristila kozmetiku koja sve skupa košta 51 dolar, oko 350 kuna, a mi smo našle gdje se sve ti proizvodi mogu kupiti.

Istaknula usta i oči

View this post on Instagram

@normancook getting ready for her wedding #jamiemakeupbeforeandafter makeup: me hair: @christinesymondshair style: @bradgoreski @daniela_viviana #jamiemakeup @skyniceland @coverfx

A post shared by Jamie Greenberg (@jamiemakeup) on

Za šminkanje očiju Greenberg je koristila Burt’s Bees olovku u crnoj boji i Burt’s Bees maskaru. Za finalni touch nanijela je umjetne trepavice Ardell Demi Wispies.

Greenberg je zatim usne šminkala u tri jednostavna koraka. Prvo je koristila Burt Bee All-Weather SPF 15 hidratantni balzam za usne kako bi pripremila kožu i zaštitila ga za vjenčanje na otvorenom. Zatim je nanijela Burt’s Bees Matte Lip Crayon olovku za bazu i konačno Burt’s Bees Liquid ruž za usne Niagara Nude kojim joj je dala boju i sjaj.

https://www.instagram.com/p/Bk17MbfB6fo/?tagged=kaleycuoco

Cuoco je uspjela za samo 51 dolar, odnosno 358 kuna stvoriti savršeni vjenčani make-up. Mi smo našle sve te proizvode, a kad bismo ih naručivali u Hrvatsku, izašli bi nas ukupno 485 kuna, što i dalje nije neka velika svota.

Skyn ICELAND Hydro Cool Firming Eye Gels

Amazon

Cijena: 189, 76 kuna

Gdje kupiti: Amazon

Burt’s Bees Nourishing olovka za oči

Amazon

Cijena: 63,25 kuna

Gdje kupiti: Amazon

Burt’s Bees 100% Natural Nourishing maskara

Amazon

Cijena: 63,25 kuna

Gdje kupiti: Amazon

Ardell Demi Wispies umjetne trepavice

Amazon

Cijena: 69,00 kuna

Gdje kupiti: Amazon

Burt’s Bees All-Weather SPF 15 Moisturizing Lip Balm

Amazon

Cijena: 44,00 kuna

Gdje kupiti: Amazon

 

Burt’s Bees Lip Crayon – Napa Vineyard

Amazon

Cijena: 56,00 kuna

Gdje kupiti: Amazon

Burt’s Bees 100% Natural Moisturizing – Nile Nude

Amazon

Cijena: 63,25 kuna

Gdje kupiti: Amazon

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba