LJEPOTA

omogućava borotalco

Kako se muškarci, a kako žene bore protiv znojenja? Iskustva su vrlo zanimljiva

Pitale smo dvije žene i dva muškarca različitih dobi kako se ovog ljeta bore protiv vrućine i koji su im omiljeni beauty proizvodi

Koliko god volimo ljeto i sve što njegovi dugi, topli dani sa sobom nose, jednako toliko ne volimo sve probleme koje sa sobom nose ljetne vrućine. Muče nas proširene pore u koje lakše ulazi prljavština iz okoline, jako sunce koje ubrzava starenje koža, ali najviše od svega ipak znoj i neugodni mirisi koji dolaze s njim.

TMG Creative

Zato smo ovog ljeta odlučne u tome da saznamo koji proizvod će nam pomoći da jednom za svagda stanemo na kraj problemima s neugodnim mirisima. A ima li boljeg savjeta od onog koji dobijete iz prve ruke, od osobe koja je na svojoj koži isprobala nešto za što može reći da zaista funkcionira? Okrenule smo se stoga osobama iz svoje okoline i pitale dva muškarca i dvije žene različitih dobi kako se bore protiv vrućina i koji ima je omiljeni ljetni beauty proizvod. Evo što su nam rekli.

Karlo, 23

Radim kao konobar i cijelo vrijeme odlazim iz klimatiziranog prostora kafića na užarenu terasu. Nekad imamo i stotinjak ljudi u prostoru pa puno trčim i skakućem od stola do stola. Pritom moram nositi bijelu košulju što mi je uvijek bilo nezgodno s lošim dezodoransima jer bih vrlo brzo počeo primjećivati žute mrlje koje više ne možete ni oprati. I onda mi je jedna gošća otkrila Borotalco Invisible Fresh sprej. Dezodorans s formulom protiv neugodnih tragova na odjeći, a miriše svježe i čisto pa mi savršeno odgovara za svaki dan. Radi se o dezodoransu koji smanjuje žute tragove, a ima dosta neutralan miris, nježan i puderast pa mi savršeno odgovara za svaki dan.

Invisible Fresh

Omiljeni proizvod: Borotalco Invisible Fresh
Karakteristike: Borotalco Invisible Fresh je linija dezodoransa osmišljenih da smanje žute tragove na svijetloj odjeći i bijele tragove na tamnoj odjeći, čak i osjetljivoj poput svile. Formula s česticama mikrotalka koje upijaju znoj i reguliraju znojenje, osigurava osjećaj iznimne suhoće. Miris bijelog mošusa. Miris svježine i čistoće. Nježne cvjetne note umotane u mekoću bijelog mošusa na puderastoj bazi vanilije i jantara.

Mirna, 30

Obožavam ljeto jer napokon imam šansu planinariti na najviše vrhove Hrvatske, bez da se pritom smrznem. Planinarim svaki vikend i iako je to ogroman gušt, zapravo je i dosta logistički zahtjevno. Dobra organizacija je ključna kao i to da vam sve bude jako praktično. Zato sam jako dugo tražila savršenu bocu koja će mi vodu držati hladnom dugo, a neće biti preteška. Trebalo mi je par mjeseci da nađem dobru vreću za spavanje u kojoj mogu prespavati u šatoru ili planinarskom domu. A jako sam dugo tražila i dezodorans i otkrila da mi najbolje odgovara Borotalco Active i to s mirisom morske soli. Ne samo da me štiti od neugodnih mirisa nego ima posebno djelovanje tako da tijekom znojenja i jače aktivnosti dodatno oslobađa miris. Genijalan je.

Active Sea

Omiljeni proizvod: Borotalco Active
Karakteristike: Borotalco Active ima inovativnu tehnologiju Odor-Converter™ odnosno sadrži mikrokapsule koje uslijed znojenja i kretanja oslobađaju dodatan miris u pravom trenutku, za osjećaj dugotrajne svježine. Učinkovitost je testirana pod fizičkim naporom, a proizvod ne sadrži alkohol.

Ernest, 42

Imam plemenito zanimanje vatrogasca, ali preko ljeta uvjeti postaju još teži za rad. Više je požara, a visoke temperature u kombinaciji s vatrom, tijelo dovode do ruba. Znojenje je u takvim trenutcima zaista prekomjerno i dugo sam tragao za dezodoransom koji će biti učinkovit u takvim ekstremnim situacijama. Moji kolege koriste Borotalco Intensive i meni se taj proizvod pokazao kao sjajan odabir. Traje 72 sata, ne sadrži alkohol i miris mu je neutralan što mi odgovara.

Intensive

Omiljeni proizvod: Borotalco Intensive
Karakteristike: Osigurava učinkovitu zaštitu tijekom cijelog dana, čak i u trenucima pojačane aktivnosti. Iznimno učinkovita formula sadrži novu tehnologiju s dodatnim aktivnim sastojcima koji imaju veliku moć upijanja i česticama mikrotalka za još bolji osjećaj suhoće. Ima jedinstveni Borotalco miris koji nije izašao iz mode još od 1904., a ta puderasta podloga spaja svježinu agruma s bijelim cvijećem.

Adela, 51

Otkad sam se preselila iz grada na selo, počela sam sve više primjećivati prirodu oko sebe. To se preslikalo i na beauty proizvode koje koristim pa sada pomnije biram što koristim. Međutim, posebno mi je teško bilo pronaći dezodorans bez aluminijskih soli koji je ujedno i djelotvoran. Novu susjedu koju sam upoznala kad sam se preselila otkrila mi je Borotalco Pure. Dezodorans koji nema aluminijske soli, a djeluje 48 sati i ima nježan cvjetno-voćni miris. Više ništa drugo ne koristim.

Pure

Omiljeni proizvod: Borotalco Pure
Karakteristike: Borotalco Pure dezodorans pruža sigurnu i postojanu zaštitu 48 sati, bez aluminijskih soli. Zahvaljujući nježnom i postojanom cvjetno-voćnom mirisu pruža osjećaj dugotrajne svježine.

Sadržaj nastao u suradnji s brendom Borotalco

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba