STIL

J. Lo je proslavila 50. rođendan pa smo se prisjetile nekih od najboljih izdanja s crvenog tepiha

Svi se sjećamo čuvene zelene haljine s dodjele Grammyja 2000. godine

Kad pomislite na Jennifer Lopez vjerojatno nećete odmah pomisliti i na sjajan stil. J. Lo definitivno nije revolucionarka kad je odijevanje u pitanju, ali moramo joj priznati da je kroz karijeru puno riskirala s odjevnim kombinacijama i, ono najvažnije, pritom se zbilja dobro zabavljala.

Zelena haljina s potpisom kuće Versace koju je nosila na dodjelu Grammyja 2000. godine, a koja je imala prorez sve do linije gaćica, i danas svi pamtimo. J. Lo je s takvim rizicima neprestano oduševljavala, a sada će joj Vijeće američkih modnih dizajnera (CFDA) napokon dodijeliti nagradu za modnu ikonu. Ta je nagrada do sada dodijeljena Naomi Campbell, Iman, Beyonce, Kate Moss i Rihanni.

“J.Lo koristi odjeću kako bi izrazila samopouzdanje i snagu. I dizajneri i fanovi vesele se njenim modnim izborima”, rekla je predsjednica CFDA-a Diane von Fürstenberg, dok je za medije objašnjavala zašto je baš J. Lo 3. lipnja primla ovu nagradu u muzeju Brooklyn, piše Vogue. I ne samo da je ove godine služebno proglašena modnom ikonom, J. Lo je jučer napunila 50 godina, a mi smo iskoristile ovu prigodu kao povod da se prisjetimo najluđih izdanja u kojima smo viđale J. Lo kroz godine.

Dodjela Grammyja 2000.

Haljina: Versace

AFP

Dodjela Oscara 2001.

Haljina: Chanel Haoute Couture

AFP

Dodjela Oscara 2003.

Haljina: Valentino

AFP

Dodjela Oscara 2006.

Haljina: Jean Desses

AFP

MTV Video Music Awards 2006.

Haljina: Biba
Čizme: Versace

AFP

Met Gala 2017. godine

Haljina: Valentino Haute Couture

AFP

Svjetska premijera filma “Second Act” 2018.

Haljina: Giambattista Valli Haute Couture

AFP

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba