HRVATSKA MODA

Ivan Alduk predstavio je novu kolekciju za ljeto. Poziva na izlaske

Dizajner novom kolekcijom podsjeća da će unatoč pandemiji biti još puno prilika za druženja i proslave

“Moramo stvarati i hiniti normalnost jer tako lagano, ali ustrajno koračamo prema nečemu ljepšemu”, poručio je dizajner Ivan Alduk u priopćenju za medije kojim je predstavio novu kolekciju za ljeto 2021. “Predstavljanje novih modnih kolekcija i pripadajućih kampanja u regularnom sezonskom ritmu je postao privid normalnosti i luksuz kojeg se ne želimo odreći. Taj čvrsti stav da stvaramo, proizvodimo, očuvamo radna mjesta te razvijamo naš brend iz sezone u sezonu, bez obzira na skoro gerilske uvjete poslovanja, jest razlog što danas predstavljamo već četvrti ovogodišnji projekt. Apsurdnost trenutka i njegova nepomičnost k rješenju je možda najbolji scenarij za stvaranje, planiranje i dogradnju brenda u vizualnom, ali i poslovnom dijelu stoga tu misiju ovog puta provodimo kroz vizuale nove ready-to-wear kampanje” poručio je Alduk.

Njegovu novu kolekciju snimila je fotografkinja Jelena Balić u Baškoj na Krku, za makeup je bila zadužena vizažistica Sonja Kvesić, a za kosu Jasmina Salo iz YS Parlour salona.

“Ideja i želja je bila da se maknemo iz studija te si ‘otežamo stvaranje’ odlaskom na teren. Baška na Krku se je pokazala kao izvrsna morska kulisa naše nove kampanje, a sam proces stvaranja ljetne modne priče početkom ožujka je u najmanju ruku izazovan jer su vremenski uvjeti daleko od ljetnih. Kolekcija je miljama udaljena od trenutnih antistilova u modi te je glamurozna, ženstvena, efektna, udobna i raskošna koloritom, teksturama i uzorcima. Sve ono čemu ćemo se jedva čekamo vratiti nakon vladavine trenirki i pandemijskih uvjeta života”, Kazao je Alduk.

Nova kolekcija je već dostupna na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu gdje se od prošlog proljeća nalazi novi ALDUK store & showroom.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba