MODNI TEST

Isprobale smo tri para odrezanih traperica s tri različite duljine i širine na tri različite figure

Testirale smo trendi odrezane traperice triju različitih duljina i širina nogavica, na tri različite figure

Odrezane traperice koje obično sežu do iznad gležnja, veliki su trend ovog proljeća. Nose se uz tenisice, visoke pete, gležnjače ili natikače, međutim ne stoje baš jednako svakoj figuri. Zato smo nabavile tri para različitih duljina, širina i boja i isprobale ih na sebi.

KATARINA DRVODELIĆ, novinarka

Visina: 175
Odabrala bih: bijele Replay traperice

Inače volim rezane traperice jer sam se prije svega navikla na to da su mi gotovo sve traperice barem malo kratke zbog moje visine. Jako teško pronalazim broj koji mi je uzak i dovoljno dugačak. Više mi se sviđaju široke nego uske hlače, a ove bijele su mi se baš svidjele. Drugačije su, jako udobne, traper je fin, a i vidim da bi ih mogla nositi na posao i u izlazak.

VERONIKA ŠVOB, novinarka

Visina: 168
Odabrala bih: crne H&M Conscious traperice

Uvijek nosim odrezane traperice zato što sam preniska za većinu modela. Bijele Replay su mi jako fora, ali ne znam nositi bijeli traper i nisam sretna s ovim modelom, ali su jako ugodne i mekane. Baš onaj lijepi kvalitetni traper. Pinko traperice definitivno nisu ni moj model ni boja, već dosta dugo ne nosim skinny traper jer se u njima osjećam kao da sam u tajicama. A u tajicama idem samo na sport. Crne H&M zadovoljavaju sve moje kriterije.

NIVES BOŠNJAK, modna urednica

Visina: 163 cm
Odabrala bih: crne H&M Conscious traperice

Niska sam pa i inače volim nešto kraće traperice. Svijetli model iz Pinka stajao mi je zbilja dobro, ali u posljednje vrijeme radije nosim šire nigavice. Volim da su mi nogavice tek malo iznad gležnja kao što je slučaj sa širokim trapericama iz H&M-a koje su mi odlično sjele. Imaju visok struk kakav volim, a opet su nešto dulje i uže od para iz Replaya koji je malo preširok za moju visinu unatoč tome što su nogavice dosta kratke.

GDJE NABAVITI ODREZANE TRAPERICE?

U aktualnoj ponudi dizajnerskih i high street brendova pronašle smo desetak odličnih modela odrezanih traperica čije se cijene kreću već od 81,58 kuna pa će među njima svatko pronaći nešto za vlastiti ukus i džep.

C&A 81,58 kuna

H&M 199,90 kuna

Zara 229,90 kuna

& Other Stories 511,02 kuna

Everlane 511,49 kuna

7 For All Mankind 747,35 kuna

Reformation 903,82 kuna

Replay 1.010,00 kuna

Pinko 1.359,90 kuna

Mother Denim 1.447,53 kuna

Isabel Marant Etoile 1.491,02 kuna (Farfetch)

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube