BEAUTY TEST

Isprobala sam kristalni uređaj za uklanjanja dlačica. Po meni ima jednu prednost u odnosu na britvicu

Još jedna opcija za glatke noge

Na spomen klasične britvice odmah se vratim u 90-e godine i trenutka kada sam prvi put obrijala noge. Danima sam žicala mamu da mi dozvoli, a ona mi je nabavila kremu za izbjeljivanje nakon koje su one naravno i dalje bile tu, ali u zlaćanoj boji. Nema šanse da ću to nositi na sebi, pomislila sam i čim se otisnula na vikend, ja sam ušla u kadu i obrijala noge. Tu je završila priča sa zlatnim dlačicama i počela ona s crnim i oštrim kao bor. Od tada je prošlo 25 godina, a na tržištu se pojavilo barem nekoliko tehnika elegantnijeg uklanjanja dlačice nego što je to s britvicom.

Isprobala sam uređaj koji čupa dlačice s korijenom što je rezultiralo gomilom uraslih dlačica koje su se nerijetko i gnojile. Vratila sam se na britvicu. Onda sam isprobala vrući vosak koji je za moje kapilare bio jako loš izbor. Ponovno sam se vratila na britvicu koja mi je najsigurnija i najbrža, a tu sam dobro evoluirala i pratila svaki model brenda Gillette koji se pojavio na tržištu. Od tri nožića došla sam do pet, noge brijem kontinuirano, nemam zimska i ljetna izdanja, ali sam za testiranje ovog uređaj odmorila od britvice nekih 10 dana.

UREĐAJ SAM KUPILA NA SNIŽENJU I STIGAO JE ZA DVA RADNA DANA

Uređaj sam naručila u online trgovini Pink Panda, baš je bio na sniženju pa sam ga platila 149,99 kuna + troškovi 24,99 kune i provizija za odabran način plaćanja 5,99 kuna, što je sveukupno iznosilo 180,97 kuna. Regularna cijena mu je 263,99 kuna, a brend je Glamy. Stigao je za dva radna dana i valjalo je samo pričekati da dlačice još malo narastu. Kasnije sam skužila da to nije bilo potrebno jer sam pregledavajući razna videa uočila da žene uklanjaju i puno kraće.

Aleksandar Selak

Bilo bi dobro da napišem riječ dvije o samom uređaju koji koristeći mikro tehnologiju, nježno uklanja dlačice jednostavnim klizanjem kristalne površine po koži. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, s glatkom površinom, te navode da se može koristiti na gotovo svim dijelovima tijela. Jednostavan je za rukovanje te vrlo lagan, a preporučuje se samo trljati područje s dlačicama u krug i otkrivati novu kožu.

NARAVNO DA SAM BILA SKEPTIČNA

Aleksandar Selak

Kada je uređaj stigao u ured, pokušala sam ga isprobati na ruci od kolegice i čini mi se da se ništa nije događalo pa sam malo proučila kako koristiti. Neki savjetuju da su noge i kristalna površina vlažne, a neki su već demonstrirali cijeli postupak na suho. Ja sam samo prešla s vodom po nogama i površini te krenula u akciju. Kružnim trljanjem vrlo brzo sam skužila da dlačice nestaju i da uređaj ostavlja finiš kao da sam nanijela običan dječji puder. Super, koža ostaje glatka i svilenkasta. Osjećaj nije nelagodan, ali ja sam odmah nakon korištenja uočila blago crvenilo. Za nekoliko sati sam ušla u kadu i osjetila lagano peckanje po nogama.

Aleksandar Selak

Možda sam imala prejaki stisak, osim toga skužila sam da iako je lagan za korištenje, s područjem oko koljena sam se dosta pomučila. Meni koja brijem kompletno cijele noge sprijeda i straga, ovaj uređaj i nije baš neka sreća samim time što sam s britvicom puno brža. Gotovo dvostruko brža, bez porezotina, kunem se. Efekt je potpuno isti, nešto kao brijanje britvicom na suho.

Aleksandar Selak

Jedina prednost koju vidim je ta što ako pređem na njega nema više kupovine britvica za koje izdvajam 150 kuna po pakiranju od 4 komada, a samim time i – otpada.

Što: Glamy uređaj za uklanjanje dlačica
Kako funkcionira: kružnim pokretima uklanja dlačice
Cijena: 263,99 kuna
Gdje kupiti: Pink Panda

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube