BEAUTY TEST

Isprobala sam dva nova seruma iz Kiehls’a. Oba imaju vitamin C koji je obavezan u 30-ima

Jedan od omiljenih brendova predstavio je dva nova seruma koje sam odmah isprobala

Briga i odnos prema koži kod mene se razvijao sukladno godinama, pa sada u 36. više ništa ne prepuštam slučaju. Hijaluron, vitamin C i peptid, dio su moje svakodnevne njege u serumima, maskama i kremama za lice. Iako volim reći da na lice stavim prvo što dohvatim, po određenoj potrebi koju mislim da moja koža ima u datom trenutku. Nekad su to dva ili tri sloja, a nekad samo malo ulja. Ovo drugo rjeđe.

Serum za lice s hijaluronom i vitaminom C

Aleksandar Selak

Serum za lice mi je obavezan i uvijek vodim računa da ne ostanem bez njega. On mi je kao neki štit između kreme i ostalih slojeva, tako da njega gotovo nikad ne preskačem. Hijaluron mi je već dobro poznat, ali vitamin C nisam koristila u kontinuitetu, a znam da bih trebala. Baš dobro da se pojavio ovaj Kiehl’s serum službenog naziva Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate koji u sebi ima visoku koncentraciju C vitamina (12,5 posto), a uz to ima hijaluronsku kiselinu. Ovo nije posve novi proizvod, ali ima poboljšanu formulu koja ima veću količinu C vitamina, ali i hijaluronsku kiselinu za brže i bolje rezultate.

Aleksandar Selak

U prepoznatljivom minimalističkom pakiranju, ovaj serum je na pumpicu i dvije kapljice su mi dovoljne da namažem lice i vrat. Ugodne je teksture i citrusnog mirisa, a već nakon nekoliko dana korištenja izgled kože se poboljšava, ona postaje glatka i ima bolji sjaj. Brzo se upija i nema onaj ljepljivi trag koji mnogi serumi imaju, tako da mi odgovara. Hijaluronska kiselina je poznata po tome da zadržava do 1000 puta veće količine vode od vlastite mase što znači da djeluje poput spužve. Kako ne bih zapostavila područje oko očiju isprobala sam i serum namijenjen za to.

Serum s vitaminom C za područje oko očiju

Aleksandar Selak

Sigurno ste upoznati s učincima vitamina C koji je trend u beauty industriji već duži period i to s razlogom. Osim što igra istaknutu ulogu u prehrani te je važan antioksidant, kada se koristi kao dio svakodnevne preparativne njege, vitamin C pridonosi smanjenju sitnih linija i bora te vidno poboljšava sjaj i teksturu kože. Kiehl’s oduvijek osluškuje potrebe i želje kupaca te nakon kultnog seruma s vitaminom C, stigao je i novi član Dermatologist Solution kolekcije.

Aleksandar Selak

Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum je novi proizvod namijenjen za područje oko očiju, a u sebi ima formulu s 10 posto čistog vitamina C, tri-peptidnim kompleksom i hijaluronskom kiselinom. Bore smijalice i tamni podočnjaci moj su problem, a to su dvije od četiri stvari koje ovaj serum ublažava. Važno je istaknuti da su druge dvije vidljivost finih linija i natečenost.

Koristim ih već neko vrijeme i zadovoljna izgledom i teksturom svoje kože, tako da bih ga sigurno preporučila u dnevnoj beauty rutini pogotovo ako ste prešle 30-u.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba