BEAUTY TEST

Isprobala sam aplikaciju preko koje možete saznati kako vam stoje sve nijanse L’Oréal ruževa

L’Oréal Paris i Amazon za svoje su korisnike osmisli novu opciju koja će pomoći prilikom odabira željene šminke, točnije, boje i vrste ruža

Nakon što su to prije više od godinu dana najavili, L’Oréal je u suradnji s Amazonom pokrenuo novi dodatak koji se može koristiti preko Amazon aplikacije, a koji pomaže da u pravom vremenu saznate koja boja ruža vam najbolje odgovara. S obzirom na to da kada pretražite riječ lipstick dobijete preko 50 tisuća rezultata, ovo zasigurno pomaže da se lakše odlučite. Isprobala sam kako funkcionira.

Funkcionira sa svakim L’Oréal ružem

Iako na nekim portalima navode kako se ova opcija može koristiti samo u SAD-u i Japanu, ja sam ju koristila bez problema. U tražilicu sam upisala L’Oréal lipstick pa odabrala Colour Riche ruž za 5.97 dolara (cca 39,34 kune) jer se pojavio kao Amazon odabir i bio je prvi na listi. Nakon što kliknete na njega, ispod slike se pojavljuje tekst Try it now. Kada to odaberete, nudi vam se mogućnost da se odmah fotografirate, da učitate fotografiju s mobitela ili odaberete nekog od njihovih modela s tonom kože koji vam je najsličniji.

Ja sam odabrala fotografiju iz mobitela sa zatvorenim ustima i pomalo nakrivljenom glavom. No, aplikacija je jako dobro uhvatila rubove usana i bez problema prikazala kako bi mi svaka nijansa stajala. U ovom slučaju sam mogla birati više od deset ruževa iz palete. Kako bi spremili fotografiju možete jedino napraviti snimak zaslona, ne i skinuti sliku kao takvu. Dobra stvar u vezi toga je što vam u podnožju fotografije piše o kojem se ružu i nijansi radi pa ćete znati kada ju odlučite kupiti.

Live mode vam omogućuje da uz video gledate kako vam koja nijansa stoji, a sama opcija vrlo podsjeća na Snapchat filtere ili Kylie filter na Instagramu. Dok pomičete glavu, tehnologija prati i rubove vaših usana pa još bolje vidite koja vam nijansa najbolje odgovara. Također možete samo napraviti snimku zaslona, ne i skinuti fotografiju.

Nakon ove fotografije učitala sam i jednu gdje se smijem i imam otvorena usta. U ovom sam slučaju isprobala Infallible Pro-Mate tekući ruž i dobro je ispalo. Kod tamnijih boja malo se nezgrapno vidio rub, ali zato u donjem lijevom kutu imate opciju s kojom možete malo bolje namjestiti rub usana unutar kojih se pokazuje boja ruža. Sve u svemu, ako se teško odlučujete prilikom kupovine, a želite kupovati njihove ruževe online, ova aplikacija se čini kao dosta dobra stvar. Nažalost, ne radi i s ruževima ostalih brendova.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba