NOVO MJESTO

Industrija je nova shopping adresa u Vlaškoj s jako dobrim komadima rabljene odjeće. Zavirile smo unutra

Danas se otvorila još jedna adresa u Zagrebu gdje možete kupiti dobre second hand komade

Ako ste ljubitelj second hand odjeće, onda će vas razveseliti novo mjesto koje se otvorilo u Vlaškoj 46. Iza ovog projekta stoje tri prijatelja koji su odlučili ostati anonimni, a cilj im je pokazati da se može biti u svijetu krpica bez ikakvih predrasuda, a ideja im se nametnula kao logičan slijed postojećeg poslovanja koje se bazira na veleprodaji rabljene odjeće. Smatraju da je second hand industrija nešto čemu se i dalje pridaje premalo važnosti, bez obzira na sve probleme s kojima se planet susreće kad je u pitanju zađenje okoliša.

sandro lendler

Odjeću nabavljaju isključivo iz Italije i pomno je biraju kako bi u ponudi imali moderne, očuvane komade. U ponudi imaju žensku i mušku odjeću te dio asortimana za djecu koji uključuje modne dodatke. Naglašavaju da će u stalnoj ponudi imati Levi’s traperice. Cijene se kreću od 30 do 500 kuna.

sandro lendler

Interijer trgovine je u industrijskom stilu, te su sav namještaj izradili sami, tako da je svaka matica, svaki potez kista, svaka žarulja u dućanu sastavljena ručno što ih čini dodatno ponosnima. U budućnosti, razmišljaju o plasiranju ručno rađenog namještaja u industrijskom stilu. U nastavku pogeldajte fotke koje smo jutros snimili na ovom novom mjestu u Vlaškoj 46, a možete ih pratiti ovdje.

sandr lendler
sandro lendler
sandro lendler

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba