MAKE-UP

Imamo par super savjeta i trikova za najbolji Halloween make-up

Ako želite biti glamurozne i zastrašujuće u isto vrijeme, a opet imati čistu i njegovanu kožu, imamo par savjeta

Kako god nazivali Halloween ili noć vještica znamo da se radi o dobrom kostimiranom tulumu, a to je ona jedna noć (uz onu u veljači) kada možete biti tko god želite i isprobati svoje make-up sposobnosti. Neovisno o tome hoćete li se maskirati u sexy pin up djevojku ili se odvažiti na vlastitu repliku Freddy Kruegera, švedski beauty tech brand FOREO zna kako pripremiti vašu kožu za najluđi tulum sezone.

Imamo par njihovih savjeta i trikova pomoću kojih ćete lukavo izbjeći negativne posljedice koje jaki makeup može ostaviti.

Odlučite tko želite biti

Zahvaljujući YouTube tutorijalima mogućnosti su beskonačne. Zombi, duh ili vještica, možete se pretvoriti u lika iz mašte u svom vlastitom domu. Dok su neki lookovi jednostavni za kopiranje, kod drugih je potreban veći trud, stoga pozovite prijateljicu s okom za detalje u pomoć i zajedno se preobrazite u najstrašniju karikaturu ove godine.

Pripremite svoju kožu

Masirajte lice nekoliko minuta prije nanošenja makeupa; time ćete istaknuti konture lice i omogućiti mišićima da se opuste i oslobode nakupljenog stresa. Pripremu završite uz FOREO UFO Matt Maniac masku za lice s ugljenom i iznimnom moći pročišćavanja koja uklanja višak sebuma i nečistoće kako bi koža izgledala svježe i čisto u samo 90 sekundi. Maska neće samo njegovati vaše lice, već će ga i matirati te tako stvoriti savršenu podlogu za najstrašniju masku ove sezone. Vaša koža bit će savršeno njegovana, iako će vam lice izgledati kao iz horor priče.

Koristite kvalitetan makeup

Makeup specijaliziran za Halloween često sadrži parabene, umjetne boje, silikone i vosak koji mogu začepiti pore, ali i izazvati reakcije na vašoj koži. Naša preporuka je da preskočite teške i štetne preparate te koristite svakodnevni makeup. Potražite proizvode bez mineralnih ulja i alkohola te one na bazi vode, ili pokušajte pronaći organske proizvode koji će omogućiti vašoj koži da diše bez negativnih posljedica.

Koristite dugotrajniji makeup za što bolju postojanost vaše maske

Kako biste postigle jači efekt, oslonite se na ‘long lasting makeup’, predviđen upravo za tulume koji traju do sitnih sati. Takvi su proizvodi vodootporni i postojaniji i neće vas iznevjeriti čak i ako ostanete plesati do jutra!

Uklonite sav makeup prije spavanja

Dugotrajni makeup može potrajati i do 12h, ali bez obzira na njegovu kvalitetu, važno je kožu temeljito očistiti prije spavanja. Zaspite li bez da ste skinule ostatke šminke, ujutro bi vas moglo dočekati neugodno iznenađenje. Začepljene pore često rezultiraju prištićem i crvenilom, zato predlažemo dubinsko čišćenje kože koje ima i poseban plus – uljuljati će vas u san nježnom masažom lica. Nakon uobičajenog uklanjanja makeupa, upotrijebite LUNA 2 uređaj za čišćenje lica kako biste se u potpunosti riješili nečistoća koje mogu uzrokovati nesavršenosti. Nježna prema koži, LUNA 2 će u samo jednoj minuti pružiti svježiji, čišći i ujednačeni ten te slatke snove.

Vaši saveznici za čistu i njegovanu kožu, UFO (2.099kn), Matte Manic maska (149,00kn) te LUNA 2 (1.529 kn) dostupni su u svim Douglas parfumerijama te na foreo.com.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba