NOVA KOLEKCIJA

IKEA bi ove godine mogla na police staviti tekstil Virgila Abloha sa suludo dobrim natpisima

Ove godine bi nam mogla stići zanimljiva IKEA kolekcija s dizajnom Virgila Abloha

U rujnu prošle godine Virgil Abloh i IKEA otvorili su u Parizu pop-up trgovinu, a u prodaju su stavili Ablohove dizajnirane tepihe s fenomenalnim natpisima. Kolekcija naziva Markerad ove godine trebala bi stići i na police IKEA-e.

Tepisi tako nose izreke i nazive kao što su ‘Off-white’, ‘Keep off’, ‘Blue’ ‘Gray’, ‘Still loading’, ‘Wet Grass’. Osim informacije da će doći do suradnje, procurile su i neke cijene. Tako bi neki tepisi kao što je ‘Keep off’ imao cijenu d 499 dolara, što je oko 3200 kuna a neki samo 90, što je oko 590 kuna. U ponudi će navodno biti i jastučnice po cijeni od 15 dolara, što je oko sto kuna. Osim tepiha i jastučnica, u ponudi bi trebale biti i prostirke, stolnjaci, navlake za stolce i ostali tekstil.

Nakon što je prošle godine na pariškom pop-upu objavio odabrane stavke, puna kolekcija “MARKERAD” tvrtke Virgil Abloh s IKEA-om će dobiti potpuno izdanje kasnije ove godine. Ispred tog izdanja, procurio je cjenik za nadolazeću kolekciju – koja sadrži prostirke, stolove, stolice, jastuke i još mnogo toga.

Kolekcija će navodno biti puštena na dva različita pop-up storea u svibnju, ali ta informacija kao i kolekcija i njene cijene još uvijek nije potvrđena od službenog izvora.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba