NOVO MJESTO

Hrvatski brend Nebo ima novi krasan prostor u Zagrebu. Zavirite u njega

Nalazi se u sklopu renoviranog i modernog Centra Kaptol

Jedna od najdugovječnijih modnih kuća u Hrvatskoj, Nebo, otvorila je ponovno svoj prodajni prostor u zagrebačkom Kaptol Centru koji je upravo u cijelosti renoviran i obnovljen. S obzirom na to da Centar Kaptol vide kao svoj dom, jednaki osjećaj doma poželjeli su stvoriti novom modnom oazom i za svoje kupce, što se istaknulo kao misao vodilja u uređenju novog prostora koji je prije svega smirujuć i spokojan.

Boris Berc

Za uređenje novog prostora zaslužna je kreativna direktorica Dinka Grubišić, kao i cijeli NEBO tim koji je vrijedno radio na cijelom projektu. Od šivanja lanenih zavjesa do tapeciranja i drugih detalja, kroz zajednički rad na uređenju novog prostora NEBO tim je u njega utkao svoju filozofiju, a to su kvaliteta, porijeklo, održivost, bezvremenost. “U uređenju novog prostora u Centru Kaptol, prilagodili smo se postojećim elementima, estetici cjelokupnog centra. Uklapamo se i poštujemo postojeće okruženje, ali smo se istovremeno istaknuli svojim unikatnim pristupom i stilom. Veliki smo pobornici kreativnog recikliranja. Zapravo oduvijek podržavamo, pratimo i ohrabrujemo lokalne obrtnike i majstore da s nama kreiraju unikatne komade “, istaknula je kreativna direktorica Dinka Grubišić.

Boris Berc

Tako su u suradnji s majstorom Ivanom Marušićem, napravili i dva izložbena stola. Oba stola su u potpunosti napravljena od odbačenih građevinskih ostataka da bi dobili novi organski oblik i novi život. Sve to skupa naglašeno je i modnim izričajem ove modne kuće, pa vas tako u Nebu i dalje očekuje bezvremenski stil koji podrazumijeva klasične linije, uvijek nosive neodoljive ženstvene detalje, a dostupan je i veliki izbor haljina za svečane prigode.

Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc
Boris Berc

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube