HRVATSKA MODA

Hrvatski brend My Choice ima prvu kolekciju kupaćih kostima. Krasni su

Poduzetnica Lidija Lešić pripremila nam je nešto posve novo

Vjerno pratimo brend My Choice gotovo od samih početaka i super nam je to što nas uvijek iznenadi nekim novim modnim dodatkom. Prvo su to bile naušnice i torbe, onda su se pojavile kape, kragne i predivan top za koji je lista čekanja bila poduža, a u novoj kolekciji za ljeto stigli su nam kupaći kostimi, torbe za plažu i ribički šeširi. Malo je reći da smo oduševljene onim što vidimo, a Lidija je rekla da su na novoj kolekciji radili šest mjeseci.

Kao i svaka dosadašnja kolekcija, i ova je kompletno ručno rađena u Hrvatskoj. “Prvo smo tragali za pravim koncem za kupaće kostime koji mora biti izuzetno kvalitetan, savršeno rastezljiv i mora odlično podnositi sunce i more. Naravno da smo ga našli, ali smo i naučili da zbog rastezljivosti otežava heklanje pa sam proces izrade našeg kupaćeg kostima traje duže nego inače. Nekima bi to možda bila prepreka i problem, no My Choice od samog početka želi svojim klijenticama ponudi najbolju moguću kvalitetu i odvajanje dodatnog vremena na jedan proizvod je moto našeg brenda”, rekla nam je Lidija.

Nikad nisu slijepo pratili trendove i inspiraciju su uvijek tražili u tradiciji i u nekim prošlim vremenima kada se kupovalo pametnije te se investiralo u komade koje dočekaju sljedeće generacije. “Pa tako u ljetnoj My Choice kolekciji možete promaći retro badiće visokog struka, zabavnih pastelnih boja, s posebnom pažnjom usmjerenom na detalje. Kožne etikete su vodootporne, a kako bi osigurali stopostotnu udobnost sve se hekla baš po vašim mjerama. Jednodijelni modeli se rade šest do sedam dana, a dvodijelni četiri do pet dana. Vjerujte nam, vrijedi pričekati izradu jer ćete ovog ljeta nositi badić koji je rađen posebno za vas.”

Osim kupaćih kostima tu su i velike torbe savršene za ljetne dane, a dostupne su u dvije veličine. Lidija napominje da ne treba posebno naglašavati da sami birate boju u kojoj se torba hekla, a detalj plus su inicijali. Cijene kupaćih ostima kreću se od 670 do 870 kuna, torbe od 780 do 870, a šeširi od 379 do 400 kuna. My Choice pratite na Instagramu ili u online trgovini.

Nova kampanja je snimljena na Jadriji, fotografije potpisuje Petra Mikšik, za kreativno vodstvo bila je zadužena Slavica Valdec, a ispred objektiva Lidija Lešić.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba