HRVATSKA MODA

Hrvatski brend 47 ima novu kolekciju preslatkih mini torbi. Pogledajte ih samo

Brend 47 nakon ruksaka predstavlja malene torbe. Sjajne su

Brend 47 iza kojeg stoji dizajnerica i vizualna umjetnica Stella Leboš osnovan je prije šest godina, ali se vrlo brzo etablirao kao jedan od onih kod kojeg uvijek možemo pronaći savršeni ruksak. Tijekom godina rada došlo je do inovacije oblika i korištenja novih materijala pa su i oni postali nepropusni, prepoznatljivi po detaljima i dizajnirani za sve uvjete suvremenog života.

Luka Radiković

Sada su na red došle male torbe Origami koje su inspirirane jednostavnošću i čistoćom japanske umjetnosti savijanja papira. Torbice su minimalističkog dizajna, te se mogu u potpunosti rasklopiti, a bit će dostupne u nekoliko boja. Imaju idealnu veličinu tako da u njih stane sve potrebno za večernji izlazak ili šetnju gradom.

Luka Radiković

Cijelu Origami kampanju vodila je talentirana Zara Hrvatin uz pomoć Luke Radikovića koji je zaslužan za video i fotografiju. Uz torbice Origami, 47 pokazuje i svoj najprodavaniji model Misha koji se može nositi na 4 načina: kao ruksak, torba na jedno rame, torba na stranu i manja torbica. Ruksak je od vodonepropusnog materijala i prednjice su od kombinacija kože, uglavnom velur i glatka koža.

Svaka torba proizvodi se ručno, a dizajn se bazira na jednostavnosti i praktičnosti. Upite za narudžbe putem Instagram ili Facebook profila. Cijena torbice je 420 kuna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube