MODA

H&M je kreirao novu streetwear kolekciju s it brendom Kangol i britanskom umjetnicom Mabel

Komadi izgledaju jako cool

Švedski div H&M predstavio je novu kolekciju nastalu u suradnji s kultnim britanskim brendom Kangol i osvajačicom BRIT Awards za najbolju britansku žensku samostalnu umjetnicu i međunarodnu glazbenu umjetnicu, Mabel. “Kolekcija je nadahnuta Mabelinim stilom, a sadrži 31 artikl klasičnih i novih Kangolovih komada, uključujući dva koje je Mabel sama dizajnirala. Mabel i njezina ekipa sudjelovat će u kampanji, a kolekcija će se moći pregledati na Instagram Stories u Mabelinom glazbenom videozapisu, gdje će ekskluzivni Kangol x H&M Instagram filtri svima omogućiti da budu zvijezde”, poručuju iz brenda u priopćenju za medije.

“Kangol je uzbuđen što surađuje s H&M-om i Mabel. Kolekcija savršeno prikazuje suštinu onoga što je Kangol danas, puna svježih novosti o uličnom stilu. Radujemo se što ćemo vidjeti našu globalnu kangolsku zajednicu koja nosi Kangol x H&M”, rekao je Hamish Morjaria, Kangolov voditelj za partnerstvo i licenciranje robnih marki.

“Tako sam uzbuđena zbog ove suradnje s Kangolom i H&M-om! Ulična moda mi je u krvi, a Kangol je tako legendaran brand. Nevjerojatno je surađivati ​​s Kangolom i H&M-om i na taj način podijeliti svoju kreativnost i svoj stil s novom generacijom”, rekla je Mabel.

“Kangol x H&M feat Mabel suradnja je iz snova za nas u H&M-u jer ona ujedinjuje kultnu uličnu robnu marku s jednom od najautentičnijih i najistaknutijih mladih glazbenih umjetnica. Radi se o moderniziranom uličnom stilu i stavu iz 90-ih, kojeg je Mabel prilagodila sebi. Toliko je hitova, od čuvenog Kangol bucket šešira do tanke midi haljine i jesenskog heroja, puffer jakne “, istaknula je Emily Björkeheim, voditeljica Divided dizajna u H&M-u.

Kangol je inače legendarni britanski streetwear brend osnovan prije stotinjak godina. zaštitni znak im je klokan, a njihovi bucket šeširi su ogroman hit. Mabel je pak trenutno jedna od najpopularnijih glazbenica u svijetu, a njezine pjesme Don’t Call Me Up, Mad Love i Boyfriend sigurno ste čuli.

Kolekcija stoga donosi komade u Kangol stilu, stvorene za djevojke koje su upravo poput Mabel. To su puf jakne, kardigani, pleteni puloveri, a Mabel je i sama kreirala jednu haljinu i tajice.

Uz sve to, Kangol i H&M napravili su i šest filtera za Instagram, Mabel je u sklopu kampanje predstavila i novi interaktivni video za svoju pjesmu Bad Behaviour. Kangol x H&M feat Mabel dolazi 17. rujna na hm.com i u odabrane H&M trgovine.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba