KRALJEVSKA OBITELJ

Harry i Meghan posljednji su se put pojavili po službenoj dužnosti. Ona je izgledala apsolutno sjajno

Najpoznatiji par na svijetu ponovno je oduševio skladnim modnim odabirom

Za slučaj da ste u posljednjih nekoliko mjeseci iz nekog razloga izbjegavali čuti vijesti, jedna od važnijih bila je i ona o povijesnom potezu princa Harryja, koji je najavio kako se on, skupa sa suprugom, vojvotkinjom od Sussexa i sinom Archiejem, odriče titula i svih pripadajućih prava, te kreće živjeti privatnijim životom. Nakon tjedana izbivanja i boravka u Kanadi, bračni se par vratio u Veliku Britaniju, i to kako bi odradio finalni dio svojih kraljevskih dužnosti.

Gareth Cattermole/Getty Images

Svjetski su se mediji odmah raspisali o tirkiznoj haljini s potpisom Victorije Beckham koju je vojvotkinja odabrala, a slično je bilo i jučer, kad se pojavila u prekrasnom smaragdno zelenom izdanju. Posljednja kraljevska dužnost u njihovom je slučaju bila misa u crkvi Westminster Abbey povodom Dana Commonwealtha, a pažnju je još jednom ukrala vojvotkinja.

Gareth Cattermole/Getty Images)

Nosila je elegantnu haljinu srednje dužine dizajnerice Emilije Wickstead koju je uparila s omiljenom Demi torbicom Gabriele Hearst, a koju je odabirala u više navrata. Svoj je styling zaokružila decentnim bež Aquazzura salonkama, a oni koji su obratili pažnju na detalje, primijetili su i da je podstava sakoa njezinog supruga identične boje kao haljina.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba