vijest

Gotovo je sigurno. IKEA u novoj kolekciji ima adute za kojim će se pomamiti modne kuće i trendseteri

IKEA ima novu cool kolekciju, a nama su za oko zapele ove torbe i ruksaci za kojima će se sigurno pomamiti svi modni sljedbenici

Danas smo mobilniji no ikad. Za mnoge od nas česta su preseljenja stil života, unatoč tome što nikad nisu jednostavna. Stoga se postavlja pitanje: možemo li pronaći način da se ljudima olakša odlazak s jednog mjesta na drugo i da selidba kao takva bude što bezbolnija?

Iz tog razloga su u kući IKEA stvorili OMBYTE, kolekciju šarenih i funkcionalnih proizvoda za selidbu koji se mogu koristiti i kao namještaj, a mi vjerujemo i kao modni dodatak.

Kolekcija je rezultat suradnje tvrtke IKEA i troje mladih dizajnera – Erika Thomassona, Philippa Süssmanna i Ide Pettersson Preutz, uz potporu Jamesa Futchera i Matsa Nilssona, kreativnih voditelja ove kolekcije, ali i mnogih ranijih IKEA proizvoda. No, nama su iz cijele kolekcije za oko nekako najviše zapele torbe s ručkom za nošenje u ruci te ruksaci šarenih motiva, a načinjeni od karakterističnog materijala od kojeg je načinjena i IKEA kultna plava vreća Frakta.

Sudeći prema dosadašnjem iskustvu, previđamo kako će se mnoge dizajnerske kuće inspirirati i ovim konceptom, kao što je slučaj bio i sa spomenutom Fraktom te ideju sigurno implementirati i u svoj dizajn. Inače, OMBYTE kolekciju koju u cijelosti možete pogledati ovdje od kolovoza možete pronaći i u hrvatskoj IKEA poslovnici.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba