VIJEST

Glazbenica Lizzo i glumac Ezra Miller postali su zaštitno lice nove kampanje brenda Urban Decay

Kozmetički brend Urban Decay u svojoj novoj kampanji Pretty Different okupio je ekipu koju ima pozitivan stav prema sebi

Nova kampanja kozmetičkog brenda Urban Decay vodi se onom da je važno voljeti sebi i svoje tijelo. Tom mišlju su se vodili kada su birali zaštitna lica kampanje Pretty Different, među kojima su angažirani i glazbenica Lizzie i glumac Ezra Miller. Lizzo je već dosta puta javno progovarala o svojem izgledu i svojem stavu prema samoj sebi jer je osim genijalnog glasa i dobre glazbe svijetu ponudila podršku o pozitivnom stavu prema samom sebi što je potvrdila i fotografijom za omot albuma Cuz i Love You na kojem je potpuno naga.

View this post on Instagram

Cuz i Love You | 4/19/2019

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Lizzo je tako bila logičan izbor, a uz nju se pojavio i neodoljivi glumac Ezra Miller koji često voli koketirati sa šminkom i ženskom odjećom. Prisjetimo se samo spektakularnog looka koji je nosio na Met Gali ranije ove godine. Za Elle.com je izjavio kako je odrastao s dvije starije sestre i kako su se često zajedno šminkali. “Stvarno mi se svidjelo kada bi ljudi mislili da smo tri sestre”, komentirao je Ezra.

https://www.instagram.com/p/BxcyUR1l_SD/

Osim njih u kampanji je angažirana i glumica Joey King koju možete gledati u televizijskoj seriji The Act, a ovu ulogu je prihvatila s guštom i na svojem Instagram profilu izjavila da za nju #prettydifferent znači ne davati moć onima koji te žele uništiti i dodala kako je sretna što može stati uz bok legendama kao što su Miller i Lizzo. Sve u svemu još jedna genijalna kampanja koja nas podsjeća da je ljepota u različitosti i svim oblicima dobrodošla.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba