LJEPOTA

Giorgio Armani predstavio primer koji priprema kožu i stvara savršenu podlogu za tekući puder

Giorgio Armani predstavlja Luminous Silk Hydrating Primer koji priprema kožu i predstavlja savršenu podlogu za tekući puder

Giorgio Armani predstavio je novi primer koji se pridružuje nagrađivanom tekućem puderu Luminous Silk Foundation i dolazi u jednoj univerzalnoj nijansi. Tenu daje blistav sjaj prije nanošenja šminke te pruža osjećaj hidratacije, ugode i glatkoće. Koža predivno odbija i sakuplja svjetlost te danju i noću koža zadržava svoj savršen sjaj.

Armani Silky Glow

Linija Luminous Silk utjelovljuje filozofiju Giorgija Armanija o naglašavanju prirodne ljepote. Proizvodi u ovoj liniji nadahnuti su finom teksturom satenske svile te ispravljaju i ujednačavaju ten za prirodan sjaj. Luminous Silk stvara trenutan sjaj bez prihvaćanja kompromisa: pruža besprijekoran rezultat za bezbojan završni potez te svjež, zdrav i sjajan izgled kože.

Blistava formula

Tehnološki napredna formula baze Luminous Silk Hydrating Primer pridonosi koži na različite načine. Glicerin stvara blistav sjaj. Bezbojnim polimerom i dvodimenzionalnim pigmentima učahurenima u kristale postiže se učinak uljepšavanja. Formula ulja u vodi daje svježu teksturu za izgled bez šminke. Koža je hidratizirana i ugodna na dodir, čini se nježnijom i mekšom te izgleda sjajno.

Mnoštvo primjena

Svestrani Luminous Silk Hydrating Primer nudi različite upotrebe i rezultate, ovisno o tome kako se nanosi. Baza je lagana i ugodna za nošenje, jednostavno se nanosi i pruža izgled bez greške, bilo da se nanosi kao podloga prije tekućeg pudera ili preko tekućeg pudera za definiranje i naglašavanje crta lica. Prije tekućeg pudera vrhovima prstiju nanesite bazu veličine oraha na kožu, od sredine prema vanjskom rubu lica. Rezultat je ten pripremljen za nanošenje tekućeg pudera, uz sjajan izgled.

Preko tekućeg pudera nanesite bazu veličine bisera vrhovima prstiju, obraćajući pozornost na vrhove jagodica, luk iznad oka i Kupidov luk za stvaranje posebno svježeg izgleda. Preko ruža za usne može se nanijeti mala količina baze. Naglasak treba biti na središtu usana, da bi se posvijetlile i definirale konture usana. Informativna cijena Luminous Silk Hydrating Primera ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama i ovdje je 384,00 kuna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba