LOOK

Franka je za vjenčanje s Ćorlukom odabrala romantičnu vjenčanicu, izgleda prekrasno

Danas su nakon šest godina veze u brak ušli Franka i Vedran Ćorluka

Vjenčanje se odvilo u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u mjestu Bale. Svi smo očekivali da će Franka biti prekrasna mladenka, ali bez obzira na to, svejedno nas je ostavila bez daha.

Dugogodišnja suradnja s brandom eNVy room

Neki izvori su tvrdili će Franka za vjenčanu haljinu nositi dvojca eNVy room s kojima ima već dugogodišnju suradnju, no ipak je odabrala vjenčanicu iz modne kuće Carolina Herrera. U njihovu kreaciju presvukla se iza ponoći.

“Za Franku smo izradili laganu svilenu haljinu s bogatim šlepom. Prednjicu krase lepršavi volani od svilene organze, dok su leđa duboko otvorena. S Frankom radimo zapravo već dugo. Baš nam je dragu da je tome tako. Franka jako odgovora karakteru eNVy rooma, a vjerujemo i eNVy room Franki”, rekli su nam iz eNVy rooma. Inače se na svim važnim eventima pojavljuje u kreacijama eNVy room-a pa je tako nosila i njihov kombinezon na dan vjenčanja.

Haljina za koju se Franka odlučila ima elemente čipke na korzetu i ostatku haljine te gola ramena. Donji dio haljine potpuno je raširen zbog čega je Franka izgledala kao prava princeza. Na ostatku haljine također se nalaze detalji s čipkom, a moderan štih dodan je na prednjem dijelu. S obzirom na to da je donji dio haljine u nekoliko slojeva, prednji je nešto kraći što ovu vjenčanicu čini dosta zanimljivom.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube