HRVATSKA MODA

Etna Maar je predstavila mini kolekciju vjenčanica koju prate i maske s prigodnom porukom

Nova mini kolekcija vjenčanica upotpunjena je i zaštitnim maskama s porukom

Sigurne smo da niste baš svi otkazali vjenčanja koja su se trebala dogoditi ove godine, možda ste ih samo malo prilagodili, promijenili lokaciju ili odabir haljine. Za sve one koje još nemaju jasnu ideju što žele, jedna od opcija može biti nova mini kolekcija hrvatskog brenda Etna Maar.

Ni ratovi ni poplave ni potresi nikad nisu mogli zaustaviti ljubav, pe neće ni pandemija korona virusa koja nam već neko vrijeme ometa život. Svi oni zaljubljeni koji su planirali vjenčanje i u ovim kompliciranim vremenima će pronaći načina da ostvare svoju nakanu, a dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu cool zaštitnim maskama.

“U ljetnim kolekcijama Etna Maar uvijek ima i bijelih komada koje ponekad posluže i kao vjenčanice. Osim njih dizajnirala sam i dvije unikatne vjenčanice od svile, što su moj prvi korak za dopunu asortimana u budućnosti. One će se isključivo raditi prema dogovoru s budućim mladenkama što će ovisiti o željama klijentica i stilu vjenčanja”, rekla je Andrijana Subotić Pjajčik.

U suradnji sa Sunčanom Jozić Lučić, fotografkinjom i vizažisticom te kreativnom agencijom Gugabaga snimljena je pomalo apokaliptičnu serija fotografija. U ulozi modela debitirala je Andrijanina kćer Irina. “I do” maske možete kupiti u Ilici 82 ili na web shopu.

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube