Look

Elle Macpherson sinonim je savršenog looka na plaži, istražile smo što je u njezinom ljetnom neseseru

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, Elle Macpherson otkrila je što uvijek nosi u svom neseseru

Elle Macpherson, koja je još na početku svoje karijere dobila nadimak ‘The Body’ (Tijelo) otkrila je što nosi u svom neseseru. Slavna 54-godišnja manekenka jako vodi računa o svim beauty ritaulima te, kako kaže, zbog toga izgleda fantastično.

Sam McKnight sprej za teksturu kose

Tako Elle svoju dugačaku, bujnu i valovitu kosu koja joj je praktički postala zaštiti znak, njeguje sprejom za teksturu, “Cool Girl Hair Hairless Textile Mist” od Sama McKnighta.”Tekstura je jako važna kad imate svijetlije i tamnije pramenove kao i ja”, objašnjava Elle. Sprej, kaže, nanosi na opranu kosu koju prethodno zaveže u u malu punđicu na vrhu glave. ”A kada ju skinem, onda mi nastanu ti lagani i neuredni valovi”.

Gdje kupiti: Net-a-porter

Cijena: 228 kuna

Make-up baza Soleil Tan de Chanel

To nije jedini proizvod bez kojeg manekenka ne ide nikuda. Za lice voli koristiti make-up bazu Soleil Tan de Chanel, kako bi imala brončani ten, a ujedno ga koristi za prikrivanje bio kakvih nedostataka.

Gdje kupiti: Chanel

Cijena: 316,50 kuna

Glossier Boy Brow za njegu obrva

Za obrve koristi Glossier Boy Brow maskaru koja je omiljeni proizvod mnogim zvijezdama.

Gdje kupiti: eBay

Cijena: 145,50 kuna

Krema dr. Sebagh za zdravi ten

Kada je u Londonu, 54-godišnjakinja voli otići kod poznate kozmetičarke Nichole Josse, na masažu lica, a također voli provjerenu 5-minutu rutinu za njegu lica kako bi se uvijek izgledala savršeno. Kožu redovito čisti i vlaži namjenskim sredstvima, te koristi kreme sa zaštitnim faktorom. Kako voli sunce, svoj zdravi ten njeguje kremom Dr. Sebagh.

Gdje se može kupiti: Dr. Sebagh

Cijena: 159 kuna

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube