Nova kolekcija

Elfsi predstavili prvu kolekciju seksi donjeg rublja. Zaštitno lice je Žanamari Perčić

Dizajnerski dvojac Elfs predstavio prvu kolekciju donjeg rublja taman prije Valentinova

Uvijek je pravo vrijeme za kupovinu donjeg rublja, a ako tražite nešto senzualno onda bacite oko na prvu kolekciju hrvatskog dizajnerskog dvojca Elfs. Hrvatska “The Body” Žanamari Perčić samouvjereno vlada u ulozi koje se mnogi profesionalni modeli pribojavaju, onoj ambasadora donjeg rublja, a ako je suditi po prvim fotografijama, vladat će još dugo. Popularna pjevačica unatoč majčinstvu i mnogobrojnim obavezama izgleda nikad bolje.

Žanamari ne krije oduševljenje Elfs-ovom debitantskom kolekcijom donjeg rublja za žene, ali niti tremu budući da je upravo njoj pripala čast da ga prva prezentira. “Najveća potpora na snimanju mi je bio moj suprug Mario koji je i sam bio Elfsov model pa su mi njegovi savjeti bili od velike pomoći!“- istaknula je Žanamari Perčić.

“Donje rublje je vrlo zanemaren dio mode, a trebao bi biti najvažniji jer sve što stavljamo preko njega zapravo bi trebala biti nadogradnja! Ovom prvom kolekcijom rublja htjeli smo svoj prepoznatljiv potpis s čipkanih haljina prenijeti na ženama omiljeno donje rublje. Moramo reći da smo oduševljeni prvim reakcijama.”- istaknuo je Aleksandar Šekuljica iz dvojca Elfs. Neodoljivo donje rublje potražite u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Frankfurtu i Mostaru kao i na ELFS webshop-u. Šminku potpisuje Iva Berišić, a frizuru Studio Marcela.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba