PROMO

Društveno odgovorna kolekcija u Karla trgovinama – Coccinelle for Barbie

U Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Dubrovniku potražite ekskluzivnu Coccinelle for Barbie torbu posvećenu kampanji “The Future is Limitless”

Coccinelle, renomirani talijanski proizvođač torbica i modnih dodataka, za ovu je međunarodnu kampanju, koja se provodi u 25 zemalja diljem svijeta, angažirao drugačije modele – žene koje su svojim primjerom uzor i inspiracija svim ženama svijeta da budu ustrajne, hrabre, snažne i ne odustaju od svojih snova jer jedino tako budućnost za njih nema ograničenja.

Ana Josipović

U Hrvatskoj su Karla trgovine i Coccinelle odabrali tri jedinstvene žene koje svojim načinom života, trudom i radom te postignućima, mogu biti nadahnuće svim ženama svijeta. Tri generacije – Kristina Ivanuš, Ana Josipović i Tea Mamut hrvatske su ambasadorice Coccinelle for Barbie kampanje, koje svojim primjerom pokazuju da je budućnost u svačijim rukama.

“Nije u životu sve naš odabir, ali naš je odabir kako ćemo živjeti s time”, izjavila je Kristina Ivanuš, djevojka koju je Hrvatska upoznala nakon što je dobila međunarodnu nagradu Herman Gmeiner za mlade heroje, a koja dodatno svojim angažmanom oko čišćenja hrvatskog podmorja može biti snažan primjer svima, ne samo ženama.

 

Kristina Ivanuš

Poznata modna urednica, stilistica, fotografkinja, filantrop i žena koja je pobijedila teške životne izazove je i Ana Josipović: “Volim odjenuti nešto čemu nisam davala šansu, a ono ispadne izvrsno. Tako je i u životu, upravo tako otkrivam fenomenalne stvari jer život nema granica”. Još jedna svestrana, uporna i afirmirana žena je i Tea Mamut, balerina i vrhunska slastičarka poručilaje: “Ova kampanja potiče nas da gledamo na budućnost bez ograničenja. Za mene ništa nije nemoguće i smatram da uspjeh ne treba biti uvjetovan ičim jer su baš različitosti te koje nas čine posebnim”.

Tea Mamut

Uključite se hrabro noseći posebno dizajniranu Coccinelle torbu s motivirajućim sloganom. Budite neka nova, moderna Barbie i podržite sve hrabre žene svijeta da se osjećaju prihvaćenima i cijenjenima jer jedino zajedno možemo učiniti svijet boljim mjestom, a budućnost svjetliju za sve generacije koje dolaze. Coccinelle for Barbie torbice potražite ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba