BEAUTY

Donosimo nekoliko frizura s kojima ćete ovih blagdana obarati s nogu, a nose potpis kultnog salona

Sitno brojimo do blagdana, ali nekako cijeli prosinac nam prolazi u slavljeničkom ozračju zahvaljujući zabavama na poslu

Za božićni party uvijek tražimo novu haljinu ili odijelo, sandale i torbicu, ali i idealnu frizuru koja će pratiti odjevnu kombinaciju. Može biti da je čista i njegovana kosa dovoljna, ali volimo dodatni angažman u obliku nove boje ili svečanije frizure kakvu ne nosimo baš svaki dan.

ULOŽITE PONEKAD U NJEGU KOSE

Kosa možet biti neposlušna iz više razloga. Jedan je njezina, ponekad neobuzdana Prva faza njegovane kose su povremeni tretmani za kosu s kojima ćete postići njezin glamurozni izgleda svaki dan. U frizerskom salonu Hair Spa Ruza Institut Kerastase briga o kosi je na prvom mjestu te su kreirali jedinstvene SPA tretmane koji su dobra priprema za dalje.

SVE TEHNIKE BOJENJA NA JEDNOM MJESTU

View this post on Instagram

#RuzaHoliday ✨ Očaravajući sjaj zaštitni je znak svake #RuzaSignatureHair ✨⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #RuzaSignatureHair #ruzainstitutkerastase #ruzahair #ruzacolor #ruzasignaturehair #ljubavpremaljepoti #zakosuizsnova #beautiful #beauty #look #luxury #kerastase #style #fashion #hair #haircolor #hairstyle #trend #hairtrend #love #happy

A post shared by Ruža Institut Kerastase (@ruzainstitutkerastase) on

Koliko puta smo čuli mame, tete i frendice da nisu zadovoljne svojom bojom kose ili da su spremne za promjene. Stotinu puta barem. U Hair Spa Ruža Institut Kerastase takve situacije nikad ne dolaze u pitanje jer barataju s najrazličitijim tehnikama bojenja i uz stručan savjet možete odabrati onu koja vam se najviše sviđa.

Ružini stručnjaci će nakon analize prionuti na posao i odabrati jednu od trenutno najpopularnijih tehnika koju nude, a to su: Babylights, Sombre, Ombre, Brondé, Shatoush, Balayage i Flamboyage.

TOP PRIJEDLOZI ZA PARTY LOOK

Za one koje vole spuštenu kosu prijedlog je punoća i sjaj naglašena valovima koji joj daju volumen.

Još jedna zavodljiva varijanta koja je idealna ako nosite nešto što diskretno otkriva ramena.

Ukrasi za kosu ove su godine totalni must have i dobro pristaju uz opuštene boho frizure kao što su pletenice ili ležerne punđe.

Još jedna šarmantna varijanta s ukrasnim rajfom za kosu ili vrpcom od baršuna.

Ležerna varijanta spuštenog repa s ukrasnom vrpcom.

Balerina in the hair ili visoka punđa po principu što viša to bolja za glamurozniji look.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba