INOVACIJE

Domaći brend Lyyke osmislio je inovativan, mirisni nakit koji izgleda potpuno sanjivo

Mirisni nakit zvuči kao pojam budućnosti, ali stigao je i na naše tržište

Hrvatski brand Lykke na našu modnu scenu donosi inovativnu ideju nakita. Osmislili su mirisne medaljone, nakit koji zahvaljujući posebno kreiranim spužvicama upija vaš parfem i otpušta ugodan miris kroz dan. Prilikom kupnje možete birati dvije vrste ogrlica – Talismane sreće i Mirisne medaljone.

Nakit koji se prenosi generacijama

Kreativci iza imena Lykke su Darija Kovačević i Krešimir Petrić koji navode kako im je misija kreirati jedinstven i dragocjen nakit koji se njeguje i prenosi kroz generacije. Žele da svaki komad njihovog nakita postane priča žene i njenih avantura. Zajednička poveznica talismana i medaljona je mogućnost personalizacije te pozitivne emocije koje bude.

Uz to, jedna od odlika Lykke nakita je visoka kvaliteta materijala, što je posebno bitno kod mirisnog nakita. Također su i hipoalergeni i primjereni i za najosjetljiviju kožu. Izrađeni su po narudžbi od kirurškog čelika koji ne sadrži nikal i cink te presvučeni slojem 18 karatne pozlate u srebrenoj, zlatnoj i rozo zlatnoj boji.

Potpuna personalizacija

Mirisni medaljoni dolaze u paketu s dva visokokoncentrirana organska eterična ulja hrvatskih proizvođača, a koriste se vrlo jednostavno. Nakapajte par kapi eteričnog ulja na spužvicu koja se nalazi u srcu Mirisnog medaljona i osjećajte kako se otpušta kroz dan. Ulja su s mirisom lavande za opuštanje, naranče te ruže za pokretanje osjeta. Osim ulja, na spužvicu se može nanijeti i parfem.

Svaki medaljon možete u potpunosti personalizirati, odabrati željeni motiv, gravirati, odabrati zlatnu, srebrnu ili rozo zlatnu pozlatu, odabrati ulja koja želite. Super je što i uz to dobivate deset raznobojnih spužvica koje potom možete mijenjati ovisno o svom outfitu i mirisu koji želite nositi taj dan. Cijena Mirisnog medaljona je 450 kuna, uključujući poštarinu.

Talismani sreće se također mogu personalizirati gravurom na srebrnoj pločici, a privjesak birate između tri motiva – beskrajne ljubavi, vječne mladosti ili magične sreće. Dolaze s motivacijskom porukom koja poziva da zaželite želju prije nošenja s vjerom da je sve moguće ukoliko se vjeruje, a ogrlica ostaje kao stalni podsjetnik na životne radosti i drage uspomene. Cijena Talismana sreće je 350 kuna, uključujući poštarinu.

U novoj kampanji proizvode je dočarala mlada dizajnerica Mirna Mihoković.

Lykke Blooming tree gold

Lykke Eternal Sun PR

Lykke flower PR

Lykke lotos silver PR

Lykke Magic tree PR

lykke OM silver PR

Lykke peace PR

Lykke tree gold PR

Lykke yinyang PR

Talisman sreće

Talisman sreće

Talisman sreće

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba