RECENZIJA

omogućava Afrodita

Do ljeta želim remodelirati svoje tijelo – sama kod kuće. Ovi boosteri uvelike će mi olakšati stvar

U karanteni sam dosta vodila računa o svom fizičkom stanju. Osim što sam nastavila  redovito vježbati, objavila sam rat i narančinoj kori koju sam odlučila dodatno tretirati

Iako me isprva cijela ova situacija oko pandemije koronavirusa, a onda i razornog potresa izbezumila, dozvolila sam si nekoliko dana psihološke adaptacije. Izvanrednu situaciju prvotno sam morala realizirati, ali i razriješiti sa samom sobom sve ono što jest ili pak nije u mojoj moći oko kontroliranja. S vremenom, prihvatila sam da su i neke stvari iz uobičajene svakodnevice privremene stale, ali ne i briga o vlastitoj sebi – odnosno svom tijelu i umu.

Aleksandar Selak

S obzirom na to da sam aktivna vježbačica, i u fitnessu općenito pronalazim svojevrsnu terapiju nakon primjerice radnog dana, tjedna i općenito, izostanak kućnog redovitog vježbanja u karanteni nije bio opcija. Ono što je bitno naglasiti jest da mi krajnji cilj nije nikada bio da budem ljepša, mršavija ili da imam manje kilograma, nego da se u vlastitom tijelu osjećam dobro, zdravo, točnije da budem zadovoljnija i sretnija što se uspješno i provjereno odražava i na svaki moj drugi aspekt života.

Aleksandar Selak

Prednost kućne izolacije vrlo skoro počela sam gledati i kroz prizmu da zbilja imam vremena posvetiti se nekim stvarima koje dotad nisam stizala, pa se tako puno toga najednom okrenulo u moju korist. Jedna od njih bila je i objavljivanje rata celulitu, tom mrskom ženskom neprijatelju. Iako u mom slučaju on nije toliko tvrdokoran, što pripisujem tjelovježbi i relativno zdravoj prehrani, sada je definitivno bio trenutak da se posvetim rješavanju i onih njegovih tvrdoglavih, vidljivih tragova.

Aleksandar Selak

U cijelom tom procesu u ruke su mi dopala tri potencijalna saveznika, odnosno novi inovativni veganski boosteri brenda Kozmetika Afrodita koje je valjalo sve redom isprobati i doznati koji od njih će postati moj novi ultimativni favorit. Isprobala sam ih sve, a evo i dojmova.

Active Boost gel s učinkom hlađenja

Aleksandar Selak

Upravo me ovaj proizvod privukao prvi zbog svog istaknutog cooling efekta. Naime, u pitanju je gel s efektom hlađenja u obliku aktivne formule. Svojim lipolitičkim učinkom ubrzava izlučivanje toksina iz kože, pospješuju snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije. Ono što je  super jest da nakon aktivnosti revitalizira umorne noge i stopala, a točno to mi je i trebalo.

Po preporuci Afrodita Active Boost gel s učinkom hlađenja nanosila sam ujutro, ali i navečer nakon vježbanja na kritične točke. Tekstura gela je vrlo lagana, lako se umasirava, ugodnog je mirisa, a efekt hlađenja kože, moram priznati, jako mi je godio. U pitanju je kombinacija ekstrakta svetog lotosa, kafre i mentola koji svojim aktivnim sastojcima zaključuju ovu cijelu priču. Cijena: 79,90 kuna

Anti-Cellulite Boost detoksikacijski aktivator

Aleksandar Selak

Novu stvarčicu koju sam testirala je i detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja koji dolazi u kremi te pomaže u borbi protiv celulita, ali i zadržavanja vode. Kod njega je specifično što potiče prokrvljenost kože, aktivira lipolizu i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz kože. Uz to, ubrzava drenažu na područjima s celulitom i smanjuje izgled narančine kože. Kao i prethodni Afroditin proizvod, i ovaj sam umasiravala temeljito ujutro i navečer na kritične dijelove tijela. Osjetila sam popratno peckanje i termički učinak, ali to je normalno te potrebno za postizanje optimalnih rezultata.

Aleksandar Selak

Iako je ovdje riječ o kremi, a ne gelu, nanošenje i upijanje Afrodita Anti-Cellulite Boost Detoksikacijskog aktivatora je skroz prihvatljivo, a voćni miris bio je prilično ugodan i suptilan. Naime, ovdje su od sastojaka u pitanju ekstrakt cekropije koji pospješuje pročišćivanje kože, dok bodljikava veprina utječe na prokrvljenost i proces čišćenja kože. Kod ovog proizvoda bitno je imati na umu i da nije primjeren za osobe koje imaju problema s krvožilnim sustavom. Cijena: 79,90 kuna

Firming Boost krema za učvršćivanje

Aleksandar Selak

Ova krema je prije svega namijenjena učvršćivanju kože na problematičnim dijelovima tijela, a poboljšava i njezinu elastičnost već nakon 24 sata. Osim toga, povećava i učinkovitost nastajanja kolagena i elastina, te stimulira stanični metabolizam, pa tako vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože. Posebno je primjerena za opuštenu kožu sa slabijim tonusom, primjerice majkama nakon poroda.

Afrodita Firming Boost krema za učvršćivanje koristi se kao i prethodne dvije, a umasiravala sam je ujutro i navečer na kritične opuštene dijelove tijela kojih u mom slučaju i nije bilo toliko puno. Lako je maziva, brzo se i fino upija. Važno je spomenuti da su ovdje prisutni prirodni sastojci kao što su tigrova trava – odlična za obnovu, učvršćivanje i glatkoću, kao i ekstrakt graška koji potiče fiziološke procese kože i jača njezinu ravnotežu. Cijena: 79,90 kuna

Zaključak

Svi ovi inovativni Afrodita boosteri koje sam imala prilike testirati pokazali su vrlo učinkoviti, no za potpuni rezultat svaki biste trebali redovito koristiti minimalno sedam dana. Naravno, za bolji i konkretniji učinak preporučljivo ih je i kombinirati. Ja sam isprobala sva tri boostera, no dugotrajnog saveznika sam, s obzirom na svoje probleme s celulitom, pronašla u Afrodita Active Boost gelu s učinkom hlađenja za koji sam već spomenula da mi iznimno odgovara.

Aleksandar Selak

Uz aktivno vježbanje, reguliranu prehranu i redovito umasiravanje, mogu reći kako već nakon pet dana vidim znatan pomak u rješavanju narančine kore, a sve upućuje i na to da mi upravo ova kombinacija sastojaka i rutine iznimno odgovara. Ujedno, koža mi je postala i osjetno glađa, tragovi i rupice narančine kore kao da su se odlučili povući, dok se moja discipliniranost i tvrdoglavost umasiravanja itekako pokazala isplativom.

Kako se uskoro vraćam na posao u redakciju, što će znatno utjecati na ovu moju privremenu, izvanrednu rutinu rada od kuće, kao i u fitness centar, odlučila sam unatoč svemu prihvatiti ovaj osobni izazov i cijeli ritual masaže kritičnih dijelova nastaviti i dalje te postati najbolja verzija sebe – ali isključivo zbog sebe.

Aleksandar Selak

Afroditine proizvode možete kupiti u Afrodita webshopu: webshop.afroditacosmetics.com i u Afrodita Beauty Centrima i Shopovima u Zagrebu – Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Iblerov Trg 10.

Sadržaj nastao u suradnji s kozmetikom Afrodita

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube