MODA

Dizajnerica Marija Kulušić i dvojac Klisab otvaraju trgovine u centru Zagreba. Rekli su nam više

Jedva čekamo posjetiti ih

Prije nekoliko dana na društvenim mrežama naših mladih perspektivnih dizajnera mogli smo pročitati lijepe vijesti. Nagrađivana dizajnerica Marija Kulušić objavila je da uskoro otvara vrata svoje prve trgovine, a istu vijest smo pročitali i kod popularnog modnog dvojca Klisab. Znali smo tek je Marija u radovima, a da su dečki tek krenuli pa smo ih pitali kada možemo očekivati otvorenje i kako su zamislili svoje prve trgovine.

Marija Kulušić

“Otvaranje showrooma i prodajnog prostora je pitanje koje se nametnulo u jednom trenutku i o njemu sam doista dugo razmišljala. Htjela sam prostor u centru grada, ali mi je bilo važno da je lokacija mirnija i pristupačna klijentima. Nakon dužeg traženja pronašla sam prostor u Deželićevoj ulici na broju 36 i kao što to obično biva u centru, dočekalo nas je puno radova koji su se odužili jer je trenutno jako teško pronaći majstore. Konačno se radovi privode kraju i uskoro ćemo se imati priliku družiti na spomenutoj adresi, a u planu nam je organizirati česta intimna druženja za klijente. Bit će to mjesto gdje ćete moći razgledati i kupiti aktualne kolekcije, dogovoriti se za izradu po mjeri te popiti kavu ili čašu vina.”

Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, Klisab

Nakon što su na svojem Instagram profilu objavili fotku da otvaraju trgovinu u Obrtničkom prolazu, mediji su se uzburkali, a nama su otkrili da su tek u početnoj fazi oblikovanja. “Oblikovanje trgovine smo povjerili Nikoli Bebanu, stalnom suradniku brenda. Kroz sezone suradnje dobro je upoznao meritum Klisab estetike koju sada aplicira na kreativne odluke u oblikovanju interijera, a u realizaciji angažira isključivo lokalne suradnike. Otvorenje planiramo za nadolazeći rujan.”

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube