HRVATSKA MODA

Diana Viljevac ima novu kolekciju koja odiše proljetnom vibrom

Najnoviju kolekciju Diane Viljevac čini preko 20 novih modela

“U ovo vrijeme svečane haljine su i dalje tražene, ali kreativnost iz mene je ovog puta izašla van u potpuno novom obliku. Željela sam uz standardnu kolekciju svečanih i elegantnih haljina predstaviti i nosive modele za suvremene žene kojima nije dovoljan samo savršen izgled već traže i udobnost, originalnost i kvalitetu”, rekla je dizajnerica Diana Viljevac u priopćenju za medije povodom predstavljanja nove kolekcije.

Obične košulje u ovoj kolekciji dobile su mali zaokret i postale poprilično upečatljive, dominiraju prirodni i prozračni materijali kao što su svila, pamuk i lan, te nježne boje kao što su ružičasta, boja pijeska i bijela. Od odjevnih predmeta, osim košulja, zastupljeni su suknje, kratke hlače, jedan upečtaljiv sako, nezaobilazne haljine kao i modni dodaci u novim bojama.

“Haljine su i dalje jedan od najdražih komada svih žena jer su najjednostavniji modni odabir za sve prigode, ali u novoj kolekciji maknula sam eleganciju kao vodilju i prepustila se šarmu, originalnosti i jednostavnosti lagane ljetne haljine od prirodnih materijala kao što je svila, viskoza, pamuk i lan. S vremena na vrijeme iznenadim modnu scenu ready to wear kolekcijon, no ova linija je moj osobni favorit zbog nosivosti svakog modela i činjenice da napokon mogu reći da će u mom dućanu svaka žena moći kompletirati svoj idealan outfit, bez obzira traži li savršen izgled za sljedeće vjenčanje ili za bezbrižan izlazak na večeru”, istaknula je Viljevac u priopćenju za medije.

Sve komade iz nove kolekcije možete pronaći u Dežmanovoj 4, a web shop je i dalje odredište svih koji ne mogu osobno posjetiti i isprobati novitete s hrvatskim potpisom. U nastavku pogeldajte fotografije kolekcije.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube