SUPERSTUFF

Čini se da su Hermes scrunchie gumice novi hit komad. Doduše, nisu baš za svaki džep

Cijena jedne je 230 dolara

Kultni svileni Hermès tijekom pandemije postali su još popularniji te je prodaja narasla zahvaljujući valu ljudi koji su upravo to vrijeme prepoznali kao idealno za ulaganje u dizajnerske vintage komade, piše Vogue. No, čini se da oni oni nisu jedini komad koji traže, često sve mlađi zaljubljenici u modu. U prvi plan dolaze scrunchie gumice.

Carrie Bradshaw možda ih ne bi odobrila, međutim, scrunchie gumice su već neko vrijeme izuzetno popularne, a očito je potencijal malog komada koji se može puno naplatiti prepoznao i Hermes. Njihove scrunchie gumice za čiju je izradu potrebno svega 15-ak centimetara svile, koštaju 230 dolara po komadu odnosno nešto iznad 1.700 kuna. Ta cijena prihvatljiva onima koji žele Hermes, ali si ne mogu priuštiti Birkin torbu i upravo u takvim komadima veliki modni brendovi vide zlatne rudnike.

Tajlandska pop zvijezda Lisa isprobala je Hermes scrunchie gumicu umjesto narukvice, a budući da je prati oko 50 milijuna ljudi, sigurni smo da će gumica naći još poklonika među generacijom Z. A ako ste i vi među ovom skupinom koja žudi za Hermesom, ali vam je ipak preskup za nešto konkretnije, bacite oko na gumicu ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube