VIJEST

Caudalie je predstavio novu liniju proizvoda za sunčanje koji ne iritiraju kožu i ne štete okolišu

Novi Caudalie proizvodi za sunčanje od prirodnih sastojaka

Caudalie, luksuzni francuski brend prirodne kozmetike, je predstavio najnoviju liniju proizvoda za zaštitu od sunca. Linija se sastoji od tri proizvoda čija ja glavna namjena zaštita kože od preranog starenja i nepovratnog oštećenja uzrokovanog prekomjernim izlaganjem suncu.

Kombinacijom svojstava grožđa, ekstrakta smreke i vitamina E, novi proizvodi ne sadrže nijedan od dokazano štetnih kemijskih filtera, poput alkohola i silikona, koji iritiraju kožu i opasni za okolinu.

Ulje za sunčanje

SPF 30, 150 ml - 199,00 kuna

Mlijeko za sunčanje u spreju

SPF 50, 150 ml - 199,00 kuna

Anti-age krema

SPF 50, 50 ml - 182,00 kuna

Anti-age krema za zaštitu od sunca

SPF 30, 150 ml - 199,00 kn

Anti-age krema

SPF 50, 30 ml - 170,00 kuna

Anti-age kremom za zaštitu od sunca se postiže prirodne preplanulosti zahvaljujući maksimalnomk zaštitom antioksidansa i snažnog djelovanja protiv starenja. Ulje za sunčanje je spoj hranjivih sastojaka iz sjemenki grožđa te sezamovog i suncokretovog ulja za blistavu i preplanulu put. Mlijeko za sunčanje u spreju jamči kompletnu zaštitu lica i tijela. Umiruje i vlaži kožu te doprinosi dugotrajnoj preplanulosti. U galeriji pogledajte tko se sve našao na prezentaciji novih proizvoda u ugodnom ambijentu zagrebačke vile Bel Village.

Rita Rumora

Marina Mamić

Maja Topić, Mirna Matković i Iva Pištelek

Marija Nikšić i Željka Molnar

Branka Cvjetićanin

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube