HRVATSKA MODA

Brend nakita Mammii studio predstavlja novu kolekciju koja najavljuje i novu podliniju brenda

Mammii Studio ima novu kolekciju Triptih koja je nastajala tijekom ove godine

Turbulentna 2020. godina dizajnericu nakita Maju Miletić inspirirala je da kreira kolekciju Triptih koju je stvarala uz veliku nadu i tihi, neprimjetni rad. “Broj tri za mene simbolizira puno toga, a u ovom slučaju predstavlja strukturu u kojoj se najbolje snalazim. To se odnosi i na glavne faze rada, ali i na osnovne životne principe kojima se vodim”, rekla nam je.

Pojmovi koje je odabrala ili, bolje rečeno, koji su nju odabrali su vrijeme, pokret i ljepota. Za Maju su to glavne pokretačke sile koje su često u pozadini njezinih razmišljanja. “Tekstura stijena oblikovanih polako, stotinama godina, morem i vjetrom predstavlja vrijeme. Savršene su u nesavršenosti i prikazu prošlosti. To je princip prirode koji želim usvojiti u svom životu i ne opterećivati se postizanjem savršenog.”

mammii5-1

Pokret
Maja Miletić

mammii6

Vrijeme
Maja Miletić

mammii4

Ljepota
Maja Miletić

Pokret je kaže glavni princip života. “Um slijedi akciju, a tijelo sadrži u sebi mudrost koju bismo mogli nazvati intuicijom. Danas je potrebna više nego ikad prije. U pokretu predmet slojevito odbija svjetlo i doima se živim. Prolazna ljepota utjelovljena u cvijeću koje usprkos tome što vene ne gubi svoju vrijednost. Za mene to predstavlja životni princip u kojem nijedan trud ne prolazi nezapaženo.” Dodaje da čak i onda kad mislimo da ništa nije važno jer ne traje vječno, sjetimo se cvijeća i ciklusa koje neumorna priroda prođe.

Modeli su izrađeni od srebra i mjedi s 24 karatnom pozlatom uz dodatak dragog i poludragog kamenja kao što su ametist, ametrin, citrin, peridot, hematit i pirit. Triptih je također najava tri podlinije Mammii nakita koje će biti predstavljene kroz 2021. godinu. Mamii Studio možete pratiti na Instagramu. Model u kampanji koju možete pogledati u nastavku je Ivana Vukušić, fotografiju je odradila sama dizajnerica, šminku i kosu Martina Knapić, a snimljena je u Foto Studiju Zelmanović.

maja miletić

maja miletić
maja miletić

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba