MODA

Brad Pitt proživljava stilsku renesansu u pedesetima

Glumac je iznenadio opuštenim izborom odjeće za premijeru svog novog filma. Mnogi mu prigovaraju, no čini se da se on baš dobro zabavlja

Da, da, znam, pidžama vam je bolje opeglana nego pola stvari koje Brad Pitt nosi tijekom promotivne turneje svog najnovijeg filma Bullet Train. Većina promatrača smatra novi stil glumca neuglađenim, neukusnim, neprimjerenim, umetni pridjev s prefiksom ne-. Pitt se sasvim opustio kad je u pitanju stil dok obilazi svjetske prijestolnice promovirajući novi film. Zamijenio je profinjena svilena odijela za opuštene lanene komade, fine ulaštene cipele za tenisice i čizme.

Gotovo sva izdanja koja je nosio tijekom ove turneje za njega su dizajnirali Haans Nicholas Mott i Anastasia Khodkina iz njujorškog brenda Anecho. Njihov rad karakterizira nedovršeni izgled odnosno upotreba materijala koji djeluju zgužvano kao što je lan, isprani frotir ili najlon, kao i sirovi rubovi dovršeni samo endlericom.

“IONAKO ĆEMO SVI UMRIJETI”

Brad Pitt odabrao je njihov komplet lanenih ružičastih hlača i košulje sa zelenim porubom tijekom photocalla ususret premijeri Bullet Traina u Berlinu 19. srpnja. Na samu premijeru istog je dana pak stigao u smeđoj suknji koju je iskombinirao s vrlo sličnom ružičastom košuljom i pripadajućim gornjim dijelom koji je bio nešto poput sakoa u istoj boji kao i suknja. Uz to je nosio čizme koje sežu gotovo do pola lista. Novinar Varietyja na premijeri koja je desetak dana kasnije održana u Los Angelesu pitao ga je kako to da je odabrao nositi suknju? “Nemam pojma, ionako ćemo svi umrijeti”, rekao je Brad Pitt.

View this post on Instagram

A post shared by Brad Pitt Diaries (@bradpittdiaries)

Na premijeri u Los Angelesu koja je održana 1. kolovoza nosio je zeleno laneno odijelo brenda Anecho. Kombinirao ga je s tirkiznom polo majicom i žutim adidasxGucci tenisicama koje su se bojom slagale sa šavom na njegovom sakou. Tijekom turneje boravio je još i u Londonu gdje je na photocall stigao u tamnijem zelenom odijelu i polo majici te bijelim slip-on tenisicama. Na samu premijeru je pak došao u tamnosmeđem baršunastom odijelu s crvenim porubom i smeđoj polo majici s crvenim i plavim porubom.

View this post on Instagram

A post shared by Brad Pitt (@bradpitt_loverr)

Promo turneja krenula je 18. srpnja iz Pariza gdje je glumac nosio crno odijelo i sivu polo majicu sa žutim i ljubičastim porubom. Već je time dao naslutiti što će nositi tijekom čitave turneje, no nitko nije očekivao da će se tako razuzdati kad su u pitanju pojedini odjevni predmeti. Pa što onda? Čini se u dobi od 58-godina nikad nije bolje zabavljao kad je u pitanju stil. A nije li to ono čemu mi bismo svi trebali težiti kad je u pitanju odijevanje? Go, Brad Pitt!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube