Proljetni trend

Boiler suit je pomaknuti komad kojeg se možda i ne bi usudili nositi svi. Imam tri kombinacije

Boiler suit je već drugu sezonu komad o kojem svi pričaju, ali ga baš i ne nose svi. Ja sam isprobala tri looka

S kombinezonima je uvijek ista priča. Odlični su jer si obučen u jednom komad i moraš samo odabrati obuću, ali isto tako brzo i dosadi jer ne možeš baš svaki dan visiti u njemu. Ovaj komad je inspiriran klasičnim radnim odijelima žena u tvornicama i posve slučajno sam naletjela na njega u potrazi za proljetnom haljinom. Iako mi je mantra bila da pristaje uz sve, nije baš tako. Evo kako sam ga nosila do sada.

Aleksandar Selak

Prva stvar koju sam rekla bila je ta da ga neću nositi uz tenisice ili marte, i naravno obukla sam ih baš tako. Za ženstveniji moment zavezala sam maramu i stavila mačkasta naočale za sunce.

Aleksandar Selak

Khaki boja dosta dobro ide uz jarke detalje pa sam ga stilizirala uz šarene cipele s otvorenom petom i tirkiznoplave naušnice od špage.

Aleksandar Selak

Treća kombinacija su ružičasto zlatne natikače i plan su bile dvije narukvice od sedefa, međutim nisam ih pronašla pa sam ubacila svilenu maramu oko zapešća.

GDJE NABAVITI SAVRŠENI BOILER SUIT

Budući da se radi o velikom proljetnom trendu, boiler suit u ponudi ima gotovo svaki high street brend. Našle smo odlične komade 280 do 950 kuna. Otkrijte ih u galeriji.

Pull&Bear 279,90 kuna

C&A 296,33 kuna

Bershka 299,90 kuna

Topshop 423,96 kuna

Oysho 459,90 kuna

Weekday 519,14 kuna (Asos)

Nosiy May 563,96 kuna (Nordstrom)

Cos 735,65 kuna

8 by Yoox 943,69 kuna (Yoox)

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube