LJEPOTA

Biste li voljeli mirisati po svemiru? Uskoro ćete moći jer je stvoren miris Eau de Space

“Uuu po čemu to mirišeš? Po svemiru” – ovo je jedan od dijaloga koji ćemo uskoro moći čuti jer na tržište stiže novi miris Eau de Space

Kreiranje mirisa danas na cijeni ima i postizanje jednog začudnog faktora. Stoga nimalo ne čudi da smo nakon kreiranja onog koji miriše na orgazam, sada dobili još jedan neobičan – onaj koji miriše na svemir. Pa, ako ste se ikada pitali kako zapravo miriše svemir, uskoro ćete dobiti konkretan odgovor u obliku Eau de Spacea.

Njegov je tvorac Steve Pearce, inače kemičar, a na ovoj mirisnoj inovaciji radio je čak četiri godine. Naime, Pearcea je u biti angažirala NASA kako bi stvaranjem tog mirisa pomogao astronautima pri obuci prije lansiranja u orbitu, odnosno kako bi oni što manje bili podložni iznenađenjima koja ih tamo gore čekaju.

Adam Miller/Unsplash

Oni koji su ga imali prilike već pomirisati i isprobati opisuju ga kao mješavinu baruta, naglo prženog odreska, malina i ruma. A kako bi spomenuti Eau de Spacea bio čim prije dostupan svima, pokrenuta je i Kickstarter kampanja, odnosno prikupljanje određenog novčanog iznosa za njegovu masovnu proizvodnju.

Pa, ako vas zanima kako miriše taj svemir, podržite ih donacijom i strpljivo čekajte datum prodaje, odnosno nabavljanja svog primjerka.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba