MODA

Sjećate li se fora brenda badića Plivati? Sada je dobio dodatak koji se zove Spavati

Osnivačica brenda kupaćih kostima Plivati, sada je lansirala potpuno novi brend pidžama i nazvala ga Spavati

O australskom brendu kupaćih kostima Plivati, već smo pisali u vrijeme njegovog lansiranja. Iza brenda stoji Australka Julianne Bobanović koja nam je otkrila da je nasljeđe njezinog supruga hrvatsko. Iako je odrasla u Australiji, za svoj brend kupaćih kostima inspiraciju je crpila s Mediterana, pa se tako na njezinim modelima mogu naći plodovi limuna, smokava te raznih morskih motiva. Brend pokriva žensku, mušku i dječju liniju, te svojim printevima privlači pozornost na bilo kojoj plaži.

Od lansiranja je prošlo oko dvije godine i sada je došlo vrijeme za nove stvari. 2020. godina unijela je paniku i strah diljem cijelog svijeta, a posebno izazovno bilo je za mala poduzeća koja su možda morala i zaustaviti svoje poslovanje. Julianne nam je rekla da je sretna što je njezin brend preživio, a sada je pokrenula još jedan i fokusirala se na pidžame. Print je ostao isti kao kod kupaćih kostima pa je najveća fora da ih možete međusobno kombinirati za ljetna jutra, a neće nitko skužiti i ako odete u njima na plažu.

Pidžame su izrađene od organskog pamuka i trenutačno je dostupna samo linija za žene, dok su muška i dječja još u pripremi. Nama je jako štosna, a možete je razgledati i kupiti ovdje. Dobra je vijest što je raspon veličina dostupan od 8 do 18, a cijene se kreću od nekih 230,00 kuna na više.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba