MODA

Anita Dujić predstavila je novu kolekciju nakita kao stvorenu za ljubiteljice boho estetike

Anita Dujić predstavlja kolekciju nakita Juno za novu sezonu

Najnovija Juno kolekcija nakita iza kojega stoji naša poznata dizajnerica i model Anita Dujić, zasigurno će pronaći svoje mjesto među brojnim ljubiteljicama minimalističkog nakita. Anita i dalje ostaje dosljedna decentnom i romantičnom potpisu koji pristaje u svakoj prigodi.

“Ovo ljeto se nose slojevi nakita, da tako kažem. Svaki komad za sebe je decentan i samostalno nosiv, no ako se želimo baš istaknuti onda ih moramo naslagati više, bilo da je riječ o ogrlicama, prstenju ili narukvicama. Ovaj put me je inspirirao ležeran, pomalo boho, ljetni đir u kojem je sve dopušteno, te se rado poigravamo s kombinacijama. Vrlo pozorno osluškujem želje svojih kupaca, pa sam neke stare modele ponovila u malo drugačijim, poboljšanim verzijama“, rekla je Anita Dujić, koja se i u ovoj Juno kampanji našla ispred objektiva. Fotografije kampanje koje dočaravaju ljeto, senzualnost i ženstvenost potpisuje fotograf Marko Grubišić.

Za Anitinu kosu i make up zaslužan je Ivica Palinić. Juno nakit možete pronaći od 01.06. na novom web shopu www.junostudio.co te u suvenirnici u Šibeniku “Kola Fjaka”, kao i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba