SHOPPING

Ana Bacinger ove zime predlaže narančastu i boju lososa kao i mogućnost personalizacije torbi

Od danas je u prodaji nova Little Fashion Paradise kolekcija, koja dolazi u svom najopsežnijem, a ujedno i u najmanjoj seriji do sad

Prošla je godina dana od prve kolekcije ruksaka s potpisom modne novinarke i blogerice Ane Bacinger koju radi u suradnji s mladim dizajnerom Tomislavom Macanom. Duo iza sebe ima dvije uspješne kolekcije limitiranih ruksaka i jednu capsule kolekciju shopper torbi i popularnih torbica oko struka.

Narančasti I LOSOS RUKSACI

Stižu dvije nove boje ruksaka – Salmon i Pumpkin, a prate ih shopper torbe i torbice oko struka. S obzirom da su svi oduševljeni limitiranim brojem ruksaka koji obično nestanu već prvi dan, Ana je odlučila ove zime izbaciti samo 5 ruksaka u svakoj boji, po dvije shopper torbe i 2 torbice oko struka.

“Našim klijenticama se jako sviđa što su ruksaci strogo limitirani pa smo se odlučili za još manju seriju. Ovako će samo 5 žena imati taj ruksak i nositi unikat! Torbice su još posebnije jer imamo samo po dvije u svakoj boji pa je ovo idealna prilika da ugrabite modni dodatak koji ćete teško vidjeti na nekom drugom!” komentirao je dvojac.

OVE TORBE MOŽETE I PERSONALIZIRATI

Kao i uvijek kolekcija ruksaka dolazi s rednim brojevima i mogućnošću ispisa inicijala. Model i dimenzije (23 cm x 23 cm x 10 cm) su identični kao i kod prve i druge kolekcije, a jedine promjene su novi, jednostavniji unutarnji džep i duže naramenice.

Ruksak je napravljen od kvalitetne prave kože u maloj radioni u Zagrebu i svaki detalj na njemu Tomislav je ručno izradio. Za izradu jednog ruksaka potrebno je do 8 sati rada, a ruksak se sastoji od 25 krojenih komada kože i 24 metalna komadića. Little Fashion Paradise ruksak je multifunkcionalan – u samo nekoliko poteza pretvara se u elegantnu messenger torbu.

EVO KAKO IH MOŽETE NABAVITI

Cijena Little Fashion Paradise by Tomislav Macan ruksaka iznosi 900 kuna, a ispis inicijala naplaćujemo dodatnih 50 kuna. Danas, povodom lansiranja nove kolekcije ispis inicijala je gratis. Za shopper torbu je potrebno izdvojiti 750 kuna, a cijena torbice oko struka je 500 kuna.

Ruksak i torbe možete naručiti putem maila: info@littlefashionparadise.com, a info o kolekciji vas čeka na Aninom blogu Little Fashion Paradise.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba