HRVATSKA MODA

A’marie ima novu mini kolekciju za vježbanje. Posebno nam se sviđa triko s mašnama

Nova mini kolekcija za vježbanje s potpisom A’marie

Sve je više brendova koji nam nude kolekcije prepune udobnih komada za vježbanje i slobodno vrijeme. Ne možemo poreći da ih volimo nositi od jutra do mraka jer uz samo komad ili dva iz ormara možemo ih stilizirati u raznim varijantama. Sve što rade u brendu A’marie rade jer vjeruju da se u njihovim kreacijama osjećamo posebno i sretno, da uživamo u svakom komadu koji pažljivo vadimo i isprobavamo te ponosno nosimo u slobodno vrijeme. Pogotovo u ovim surovim vremenima, kad smo okruženi lošim vijestima na dnevnoj bazi i želimo da barem na trenutak zaboraviti na tu realnost i uz udobne komade utonuti svoj mali svijet mašte.

Dizajnerica poručuje da je upravo iz tih razloga osmislila novu mini kolekciju za vježbanje koja je drugi dio njihove Home Stories: The stories that connect us priče, kolekciju o kojoj mašta već godinama. Omiljeni krojevi i A’marie dizajn osvanuli su u jednom novom izdanju, stvorenom za sve koje brinete o sebi i svojem tijelu, bilo u studiju za vježbanje, teretani, ili kod kuće. “Sve više vremena provodimo kod kuće i možemo ga iskoristiti na najbolji mogući način uz vježbanje koje će nam pomoći da se osjećamo bolje. Naša mini kolekcija odjeće za vježbanje proizvedena je etički i stvorena je pomoću recikliranog najlona Econyl, izrađenog od otpada poput ribarskih mreža, ostataka tkanina iz mlinova, starih tepiha namijenjenih za odlagališta otpada i plastičnih dijelova.”

Krojevi su jednostavni, u sebi nose dašak A’marie romantike i djevojačkog šarma, a gu fokusu je udobnost koja je najbitnija stavka kod odjeće za vježbanje. “Usredotočila sam se na četiri odjevna komada dizajnirana sa svrhom, koji pristaju svakoj tjelesnoj figuri i imaju visoke performanse – triko Swing koji krase neodoljive mašne na ramenima, tajice visokog struka Pose koje odlično prijanjaju uz tijelo i naglašavaju žensku figuru, sportski top Spin koji u mojoj verziji s mašnama dolazi u nešto nježnijem izdanju od onih na koje ste dosad navikli i majicu dugih rukava Balance – još jedan A’marie klasik koji osigurava udobnost, a istovremeno osvaja svojim ljupkim detaljima.”

Kao nastavak kolekcije za vježbanje tu su i udobne pamučne trenirke u dvije boje koje su idealne za bezbroj ležernih situacija, a možete ih nositi od jutra do večeri. U ovoj kolekciji koju je snimila Senja Vild u ulozi modela opet se našla Ivana Pirizović za čiju se frizuru pobrinula Helena Blatančić za Salon Teuta. Kolekcija je dostupna ovdje i u A’Marie dućanu na adresi (Gundulićeva 19).

 

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba