LJEPOTA

Ako želite izgledati mladoliko poput Brada Pitta, dobra je vijest da je upravo lansirao svoju beauty liniju

Sastoji se tek od četiri proizvoda baziranih na potentnim sastojcima francuskih sorti grožđa

Novi dan, nova kozmetički linija koju potpisuje planetarno popularna holivudska zvijezda. Pa ipak, Brad Pitt kaže da svojim novim projektom na tržište donosi proizvod koji doista nudi nešto novo, koji čini razliku. Za američki Vogue je ekskluzivno predstavio Le Domaine, brend kozmetike za žene i muškarce, čija se ponuda sastoji tek od četiri jednostavna proizvoda i za koju Pitt tvrdi da je zaslužna za njegov mladolik izgled kože. Na početku intervjua je odmah istaknuo kako ne planira biti lice brenda, kao ni odrađivati pretjerane promotivne aktivnosti – mimo ove za Vogue.

U cijelu je priču, rekao je, ušao slučajno; kad je kupio vinariju Château Miraval na jugu Francuske, krenuo je učiti više o grožđu, ali i filozofiji održivosti.

U suradnji s brojnim stručnjacima, na čelu s enologom Pierre-Louis Teissedre, inače profesorom sa Sveučilišta u Bordeauxu, napravio je liniju proizvoda baziranih na potentnim antioksidativnim sastojcima francuskih sorti grožđa. Njegovi su partneri u projektu i članovi obitelji Perrin, koja uzgaja grožđe za spomenutu vinariju, a na službenoj stranici Le Domaine stoji da im je korištenje ekoloških sastojaka, kao i održivo poslovanje apsolutni imperativ. Glumac je za Vogue iskreno rekao kako se nikad nije pretjerano bavio svojom kožom (spomenuo je da ga je na prve konkretne korake natjerala tek bivša djevojka Gwyneth Paltrow), ali da iza ovih proizvoda stoji i, konačno, vidi rezultate na svom licu. Linija se sastoji seruma, kreme, fluida i emulzije za čišćenje lica, a možda će vas zanimati i da se mogu naručiti u Hrvatskoj. Po kojoj cijeni, provjerite u našoj shopping galeriji.

The Cleansing Emulsion, 526,74 kune

The Fluid Cream, 1992,31 kuna

The Cream, 2.067,49 kuna

The Serum, 2631,00 kuna

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube