Vjenčanja

Ako ste u potrazi za vjenčanicom svakako pogledajte novi lookbook Ivana Alduka. Modeli su prekrasni

Nove Alduk vjenčanice u zavodljivom lookbooku najavljuju novu sezonu vjenčanja koja je pred nama

Modni dizajner Ivan Alduk otkriva cjelokupni lookbook romantične atmosfere iza kojeg stoji fotograf Ivan Pavliš. Dvadeset novih modela vjenčanica prva je isprobala Mija Matić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu i opuštenu Alduk mladenku, a artistična kulisa slika i tapeta Et Cetera Lifestyle Storea je posložila kao izvrstan kontrast. Minimalistički make-up i jednostavno skupljena kosa u niski rep studija Marcela dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan.

“Svrha modne kampanje je bila na umjetnički način prikazati vizualni identitet Alduk vjenčanica te javnosti prenijeti poruku kako je kolekcija gotova i dostupna za isprobavanje i naručivanje u našem showroomu. U novom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja obzirom da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo”, izjavio je Ivan u priopćenju za medije.

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir od preko pedeset modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A siluetu s obaveznim naglaskom na struku. Novost su i posebne, netipične bridal tkanine 3D strukture ili perlicama vezene čipke apstraktnih motiva. Mješavina klasičnog, modernog i neobičnog u slučaju Alduk vjenčanica izgleda jako svježe i primamljivo.

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube